Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Στον πλειστηριασμό βγάζει η Εθνική Τράπεζα την “Απογευματινή”

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Για δανεικά και αγύριστα
ύψους 3,5 εκ ευρώ
διεκδικεί μόλις 168 χιλιάδες ευρώ


Τον ιστορικό τίτλο της “Απογευματινής” βγάζει σε πλειστηριασμό η Εθνική Τράπεζα την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιουνίου και είναι ο δεύτερος μέσα σε ένα τρίμηνο με τιμή εκκίνησης αυτήν τη φορά 168.001 ευρώ, δεδομένου ότι την προηγούμενη φορά δεν εμφανίστηκε κάποιος ενδιαφερόμενος.

Αξίζει να σημειωθεί και αυτό διότι είναι ενδεικτικό του τι γινόταν στο χώρο των ΜΜΕ πριν την κρίση με τους αεριτζήδες επιχειρηματίες που έπαιρναν δανεικά και αγύριστα, ότι οι απαιτήσεις της Εθνικής Τράπεζας αφορούν δάνειο της εταιρίας “Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ” ύψους 3.685.714 ευρώ!

Πρόκειται για ένα από τα πολλά δάνεια που πλήρωσε ο ελληνικός λαός με τις τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις των ελληνικών τραπεζών!

Σημειώνεται ότι ο προηγούμενος πλειστηριασμός που ήταν προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου του τρέχοντος έτους είχε τιμή εκκίνησης 310.000 ευρώ!

Μάλιστα λαμβάνοντας υπόψιν τις δυο τιμές, τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου πλειστηριασμού και της απόστασης που τις χωρίζει από το αρχικό ύψος του δανείου, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος των χρημάτων που χάθηκαν ή πιο σωστά που φαγώθηκαν από συγκεκριμένους επιχειρηματίες οι οποίοι παραμένουν ατιμώρητοι!

Τέλος για την πληρότητα του ρεπορτάζ ως προς τον πλειστηριασμό της ερχόμενης Πέμπτης 27 Ιουνίου να σημειωθεί ότι αφορά τα σήματα “Απογευματινή” (για 148.000 ευρώ), “Απογευματινή της Κυριακής” (20.000 ευρώ) και “Κυριακάτικη Απογευματινή” (1.000 ευρώ).

---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου