Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μια όμορφη βραδιά με συναγωνιστές
που δίνουν στο πλευρό του Κόμματος
τη μάχη των εκλογών


Μια ζεστή βραδιά μοιράστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιούνη στο αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό άνθρωποι που έδωσαν στο πλευρό του Κόμματος τη μάχη των ευρωεκλογών και των εκλογών για την τοπική διοίκηση και συνεχίζουν με τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, προσκαλεσμένοι στην φροντισμένη από κάθε άποψη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕ του Κόμματος.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος στον χαιρετισμό του σημείωσε ότι ήταν πολύτιμη η βοήθεια τους και πως «στις 7 του Ιούλη δεν κρίνεται η διαφορά της ψαλίδας του διπολισμού. Κρίνεται τι αντιπολίτευση θα υπάρχει μέσα στη Βουλή και μέσα στον λαό απέναντι στη συντηρητική πολιτική όλων των αστικών κομμάτων. Κρίνεται αν το ΚΚΕ έχει μεγαλύτερη δύναμη να πρωτοστατεί στην οργάνωση των αγώνων». Ανακοίνωσε επίσης ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τίθεται η Αλέκα Παπαρήγα και στη 12η τιμητική θέση ο Θάνος Μικρούτσικος.

Δημ. Κουτσούμπας, Θ. Μικρούτσικος, Κ. Πελετίδης
Στην όμορφη εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ηθοποιοί, τραγουδοποιοί, μουσικοσυνθέτες, σκηνοθέτες, εικαστικοί, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακοί, άνθρωποι από τον αθλητισμό, την Τοπική Διοίκηση κ.α..

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

Από το χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών οι πανεπιστημιακοί Μιχάλης Μερακλής και Νίκος Γελαδάς, καθώς και οι Άγγελος Αντωνόπουλος, Παύλος Ορκοπουλος, Μπέτυ Βαλάση, Κώστας Καζάκος, Φίλιππος Σοφιανός, Νικολέτα Βλαβιανού, Δημήτρης Αρώνης, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Τάσος Σωτηράκης, Τιτίκα Σαριγκούλη, ο Δημήτρης Τζουμάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Δημ. Κουτσούμπας, Κατερίνα Στικούδη
Επίσης ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λουκάς Θάνος, ο Χρήστος Κολοβός, ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης, η Γιώτα Βέη, ο Στάθης Δρογώσης, η Ερωφύλλη, ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, ο Νίκος Μποφίλιος, ο Σταύρος Ξένος, η Ευα Φάμπα, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Γρηγόρης Βασίλας, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Σταμάτης Μπερής, η Λυδία Αγγελοπούλου, η Κατερίνα Στικούδη. Ακόμα, ο Τάκης Βαρελάς, ο Δημήτρης Ταλαγάνης, ο Κώστας Βάκκας, ο Σταύρος Τσακίρης και ο Κώστας Τσιάνος.

Από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων ο Γ. Ντουνιαδακης, ο Γ. Ροΐδης, ο Τ. Φωτιαδης, ο Μ. Τσαρδάκης, ο Χρ. Σαλταπίδας, ο Πρ. Αδαμόπουλος, ο Γ. Μαραγκουδάκης, ο Γ. Αγγέλου, ο Σ. Βαπορίδης, ο Αλ. Κορωνάκος, ο Ν. Παπαναστάσης, ο Μ. Μιχαήλ και άλλοι.

Οι δημοσιογράφοι Σεμίνα Διγενή, Αγλαΐα Κυρίτση, Γιάννης Καραλής, Μιχάλης Λεάνης, Νίκος Αγγελίδης και πολλοί ακόμα.

Η πρώην αντιπρόεδρος της ΟΓΕ Άσπα Μανδηλαρά.

Ο προπονητής Γκεόργκι Πομάσκι.

Ο Οικονομολόγος και πρώην Υπουργός Χάρης Παπαμάργαρης.

Ο Κώστας Παπασωτηρίου, υποψήφιος με το ΚΚΕ, η Αριάδνη Αλαβάνου, ο οικονομολόγος Γιάννης Μηλιός. Η Βίκυ Αράπη, πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ.

Επίσης οι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πάτρας Κώστας Πελετίδης, Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου