Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

O Αρκάς και το ...προφίλ του Μπογδάνου!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Αρκά, μπαίνεις συνέχεια
στο προφίλ του Μπογδάνου, να υποθέσω»


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ,
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ

Τα σκίτσα του Αρκά ήταν πάντα για να ευφραίνουν –αλλά τελευταία ενοχλούν, σωστά ή όχι. Και τα πολιτικά του σχόλια πότε προκαλούν θύελλα διαμαρτυριών και πότε αύρα επιδοκιμασίας. Ένα από αυτά ανέβηκε κατά το μεσημέρι της Τετάρτης στη σελίδα του fb «ARKAS -The Original Page». Το σχόλιο του Αρκά στο σκίτσο είναι: «Όταν ήμουν μικρός φοβόμουν τους κλόουν! Η κατάσταση που βρίσκεται η χώρα αποδεικνύει ότι είχα δίκιο!» Φυσικά, από κάτω ακολουθούν οι αναγνώστες – οι φίλοι του Αρκά ή οι «άσπονδοι». Ένας από τους τελευταίους γράφει στον σκιτσογράφο: «Μπαίνεις συνέχεια στο προφίλ του Μπογδάνου, να υποθέσω» κι ένας άλλος του συστήνει να μην πηγαίνει στο τσίρκο.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει η επιβράβευση από πολλούς ακόλουθους της σελίδας. «Μόνο που δεν είναι κλόουν, είναι τυχοδιώκτες γράφει μια κυρία». Βέβαια υπάρχει και η τοποθέτηση ενός ακραίου που γράφει για εκείνον ή εκείνους που, προφανώς, υπονοεί ο σκιτσογράφος (κρατάμε την ορθογραφία): «…εμπασε την σαρα και την μαρα εχουμε πανω απο 2,5 εκατομυρια μουσουλμανους τους εφτιαξε τζαμι θα σας πηδανε και δεν θα τους κανουν τιποτα με τον καινουργιο ποινικο κωδηκα συνορα δεν εχουμε οι τουρκοι κοβουν βολτες στο σουνιο…»

Επιλέξαμε και παραθέτουμε πιο κάτω αρκετά από τα σχόλια που συνοδεύουν το σκίτσο του Αρκά:

** Μπαίνεις συνέχεια στο προφίλ του Μπογδανου να υποθέσω
** Αυτούς που ... κρύβουν το προσωπείο τους σε κοινή θέα να φοβάσαι. Τι να καταλάβεις τώρα τι λέω βρε κακομοίρη διαχειριστή. Γκλινγκ γκλινγκ 0,60 + εκλογικό επίδομα. Χρήμα να πέφτει να πάω διακοπές... Γκλινγκ γκλινγκ
** Ο κλόουν ειναι ενα επαγγελμα που σηκωνει παρα πολυ συζητηση!! ΚΑΚΩΣ το διακομοδει ο καλλιτεχνης και κάκιστα το αποδεχεται ο καθε αναγωγος και ανεγκέφαλος σχολιαστής γράφοντας μπουρδες!!!!!
** Μέχρι τις 7 Ιουλίου έχεις πάλι να γράψεις Αρκά.... Μετά μόκο ε;
** Τόσοι και τόσοι κλόουν μας κυβέρνησαν 40 χρόνια και μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση! Μάλλον αυτούς θα εννοεί!
** Αυτοί που θίγονται απο τον ΑΡΚΑ δεν είναι μόνο οι συριζαίοι, είναι και απλοί άνθρωποι που τούς θεωρεί (άρρωστους), αγράμματους, ύπουλους επειδή του κάνουν κριτική, σε ελάχιστα απο τα έργα του!!
** Αρκά στις 8/7 επειδή θα στερέψει το χιουμορακι σου θα σε βοηθάω εγώ κάθε μέρα .... το έχω υποσχεθεί και στους δημόσιους και στους συνταξιούχους
** Όταν ήμουν μικρός φοβόμουν τόν Αρκά!!! Και τώρα που έγινε μετάλλαξη φοβάμαι τον αρακά!!!
(...)
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ

---

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου