Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Πρόσωπα

Για άλλα δύο χρόνια ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων Εύα Αντωνοπούλου.
Για 2+1 χρόνια υπέγραψε η Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1.
Ο Φίλιππος Ταλάντης αναλαμβάνει σύμβουλος στην 24Media του Δημήτρη Μάρη και τους σταθμούς News247 και Sport24 Radio.
Η Αναστασία Γιάμαλη νέα διευθύντρια σύνταξης του www.kontranews.gr

Διευθυντής εφημερίδας
προς αντικατάσταση


Επιχειρηματίας, που βλέπει το μιντιακό μαγαζί του να «χωλαίνει»
κυκλοφοριακά και να μην έχει καμία ουσιαστική παρέμβαση στα δημόσια πράγματα, έχει αποφασίσει εκτός των άλλων, να αντικαταστήσει τον διευθυντή του. Πριν από τις εκλογές; Αμέσως μετά; Θα δείξει...

«Στα γήπεδα της Ιστορίας»

Το πέμπτο ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ της εκπομπής «Στα γήπεδα της Ιστορίας», που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Νάσος Μπράτσος και Θωμάς Σίδερης,μεταδίδεται τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΑσπορ.

Στο ONE CHANNEL
ψάχνουν για στελέχη

Την δημοσιογραφική αγορά χτενίζουν οι υπεύθυνοι του ONE CHAΝNEL του Βαγγέλη Μαρινάκη για να βρούν ικανά στελέχη, αλλά "δεν είναι και τόσο εύκολο" όπως ομολογούν οι ίδιοι. Οι μισθοί που προσφέρονται πάντως είναι χαμηλοί...

Αύξηση στην τιμή
της “Εφημερίδας των Συντακτών”

Αυξάνει την τιμή της από σήμερα η “Εφημερίδα των Συντακτών” με στόχο τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της, όπως αναφέρει. Η τιμή του ενισχύμενου με προσφορές φύλλου θα πωλείται 3,90 ευρώ (+0,40) ενώ το απλό θα παραμείνει στα 2 ευρώ. Το ημερήσιο φύλλο από τη Δευτέρα θα πωλείται πρς 1,50 ευρώ (+0,20)

Ο Τριανταφυλλόπουλος
και η έκδοση κυριακάτικου φύλλου

Δεν έχει βγάλει εντελώς από το μυαλό του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την ιδέα για έκδοση μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας. Ο κύβος θα ριφθεί αναλόγως του μηνύματος της 7ης Ιουλίου. Όπως όλοι γνωρίζουν άλλωστε το κτίριο και οι υποδομές είναι πανέτοιμα.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου