Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ

*
Ανασυγκρότηση
***
*


** Μετά την αντικατάσταση της ηγετικής ομάδας του “‘Εθνους” ήταν αυτονόητη και η απομάκρυνση του Τ. Καλημέρη. Και μάλιστα, προ του εκλογικού αποτελέσματος, μια και έδειξε η κατάσταση που πάει το πράγμα.

** Για το Open, σας γράφαμε εδώ και καιρό για τις γκρίνιες και την έλλειψη συνέπειας. Μπήκαν υψηλοί στόχοι και από τις δύο πλευρές, δεν τους πέτυχαν και βγήκαν.

** Στον Alpha “έχει ξεσπάσει φωτιά στα αμπάρια του πλοίου” για να χρησιμοποιήσουμε και το λυρικό ύφος του Δ. Βερύκιου και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει, αν δεν την σβήσουν άμεσα.

** Είναι η πρώτη γερή διαφωνία ανάμεσα στους μετόχους.

** Το μήνυμα που εκπέμπουν οι διοίκησεις όλων των καναλιών είναι μειώστε το κόστος. Όποιος, λοιπόν, φεύγει μόνος του διότι φαντάζεται μεγαλεία στο διπλανό μαγαζί, μάλλον θα το βρει μπροστά του.

** Οι ισολογισμοί δεν βγαίνουν.

** Σε πολλούς σταθμούς το ζήτημα αυτό συνυπάρχει με την αισθητική που μεταδίδουν τα πρόσωπα. Άρα, δύο σε ένα, με την ενδεχόμενη έξοδο τους από το κανάλι.

** Για το Action 24 το οποίο καλείται από το ΕΣΡ για “αλλαγή φυσιογνωμίας προγράμματος” καταγράφονται φιλόδοξα σχέδια. Θα διεκδικήσει τώρα θεματική άδεια; Θα επιστρέψουν οι ενημερωτικές πανελλαδικής εμβέλειας.

** Γιατί, για να τιμηθεί μόνο με περιφερειακή για τον αγώνα που έδωσε “κατά του καθεστώτος”, δεν διαφαίνεται για το σταθμό που παρακολουθεί με φανατισμό ο έτερος Βαγγέλης.

** Τις προάλλες την πλήρωσε ο Γ. Μπαλάφας ο οποίος εισέπραξε ανακοίνωση από την ΕΣΗΕΑ για την κουβέντα του στην “ΕΡΤ περί 13ης σύνταξης”.

** Για τα sms του “κύριου Πρύτανη”, τα οποία εστάλησαν και σε όλα τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ δεν είδαμε καμία ανακοίνωση ούτε ενόχληση από το φορέα. Ούτε φυσικά και από την ΕΣΗΕΑ. Μήπως διότι εκείνο είναι το πρώτο πεδίο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ;

** Περιμένουμε από χθες και την αντίδραση της ΕΕΕΤ και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου. Αλλά, είναι μπροστά και η αργία του Αγίου Πνεύματος.

** Σιγά, μην ασχολούμαστε τώρα με την εφαρμογή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

** Γνωστός εκδότης, που άφησε την εκδοτική του επιχείρηση να καταρρεύσει περπατούσε με φανερό βλέμμα ανησυχίας στο κέντρο της πόλης.

** Οι άνθρωποι του Βαγγέλη Βενιζέλου ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα στα media. Και να επιστρέψουν σε θέσεις.

** “Υπεράκτιος” ο πόλεμος των ιδιοκτητών με την κυβέρνηση. Οι αρνήσεις της τελευταίας στιγμής έγιναν και προκάλεσαν ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό.

** Θα ανταποκριθεί η επόμενη κυβέρνηση; Θα περιμένει η αξιωματική αντιπολίτευση στη γωνία. Και πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι ανταγωνιστές;

** Όχι, ό,τι δεν υπήρχαν και πρόσωπα στο υφιστάμενο κυβερνητικό σχήμα που θα ήθελαν να ανταποκριθούν… Το “όχι” ήρθε από τα ψηλά, όμως.

** Συνωστισμός υποψηφίων για ΕΡΤ, ΑΠΕ, Αθήνα 984. Ο ένας πιο άριστος από τον άλλον.

** Την ώρα που ορισμένοι έσπευδαν να αποδώσουν τα εύσημα στον Δ. Σταμάτη για τις απόψεις του περί του “δημοκρατικού μορφώματος της ΝΕΡΙΤ”…

…ο Γιάννης Δάρρας στον αέρα της ΕΡΤ, τον αντιμετώπιζε με τη δέουσα δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και ευθύνη για την το λουκέτο του 2013, τη ΔΤ και τη ΝΕΡΙΤ που ακολούθησαν.

** Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, όπως και τότε.

** Πέρασε απαρατήρητο, αλλά η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ δεν εξέδωσαν ανακοίνωση για το μαύρο του 2013. Μόνο η ΠΟΣΠΕΡΤ.

** Προετοιμάζονται οι συνάδελφοι για την επόμενη μέρα. Ας μην έχουν, λοιπόν, αυταπάτες και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ για το ποιος είναι με ποιον!

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου