Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Εργασιακή τρομοκρατία στο cnn.gr λόγω της συνέντευξης Τσίπρα

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Το κατάπτυστο mail της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού που απειλεί τους εργαζόμενους…
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά! Όλο το υπόλοιπο όμως είναι εργασιακή τρομοκρατία! Ο λόγος για την ανακοίνωση της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού του cnn.gr εν όψει της επίσκεψης και της συνέντευξης που θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας η οποία απαιτεί απο τους δημοσιογράφους να πετάξουν από τα γραφεία τους οτιδήποτε υπάρχει επάνω, εκτός τηλεφώνου και υπολογιστή!

Με άλλα λόγια απαγορεύεται να δει ο πρωθυπουργός – προφανώς για να μην “τραυματίσει” την όρασή του, δημοσιογραφικά αξεσουάρ (όπως κασετοφωνάκι, φορτιστή κλπ) ή κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο!

Μάλιστα στην ανακοίνωση που έφθασε στα μέιλ των εργαζομένων του site αναφέρεται ρητώς και με κατηγορηματικό τρόπο ότι όποιος δεν υπακούσει θα υποστεί τις συνέπειες! Δηλαδή το συνεργείο καθαρισμού θα φροντίσει να καθαρίσει το χώρο όχι μόνο από τη σκόνη και τα σκουπίδια, αλλά και από τα περιττά αντικείμενα που θα βρίσκει επάνω στα γραφεία των δημοσιογράφων και των υπολοίπων εργαζομένων!

Και φυσικά η ανακοίνωση της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού δεν είναι μόνο κατάπτυστη για τις παράλογες απαιτήσεις της, αλλά και για τη φασίζουσα νοοτροπία που αποπνέει!

Διαβάστε στη συνέχεια το κατάπτυστο email με αφορμή την επίσκεψη και τη συνέντευξη του πρωθυπουργού. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο πρωθυπουργός υποτίθεται ότι εκπροσωπεί μια αριστερή κυβέρνηση φιλική προς τους εργαζόμενους!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου