Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

... τηλεοπτικά - κανείς δεν θέλει το ΟΝΕ του Μαρινάκη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Από τον Στρατή Λιαρέλη η ηγεσία της ΕΙΤΗΣΕΕ προ διμήνου πήγε στους Κιμπουρόπουλο και Κυριακόπουλου, στους “νικητές” του διαγωνισμού της ακυρωθείσας διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών.

@ Και η ΕΙΤΗΣΕΕ αποφάσισε να απαντήσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο αίτημα του να εκπέμψει, με αυτόν τον απόλυτα αρνητικό τρόπο.

@ Επίσης αποφάσισε, να κάνει ένα ξεκαθάρισμα με το MEGA. Να πιέσει για να πάρει τα χρήματα και αν προκύψει να βγάλει και έξω από το παιχνίδι τον Τηλέτυπο.

@ Δηλαδή, ο όμιλος Βαρδινογιάννη, μέσω της παρουσίας του Star στην ΕΙΤΗΣΕΕ πιέζει τον άλλο μέτοχο στο MEGA Φώτη Μπόμπολα να βρεθεί μια λύση, ή να κλείσει το κανάλι.

@ Και ο ΣΚΑΪ οικοδομώντας τη συμμαχία με το Star βάζει φρένο στον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Και έτσι ο Ιβάν Σαββίδης, βλέπει πως ο μόνος τρόπος να επενδύσει στην τηλεόραση είναι μέσα από το Star.

@ Ενδιαφέροντα, όλα αυτά και λίγο “πειρατικά”. Για να διαμορφωθεί το τοπίο τώρα και να μην αλλάξει, αφού στο ΕΣΡ η ΝΔ θα πιέσει για να μην χορηγηθούν οι άδειες

@ Αλλά τέτοιο άδειασμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη;
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου