Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

... από τις "απάτες του ΣΥΡΙΖΑ" στον Λαυρεντιάδη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Όχι 120 χιλ. ευρώ, αλλά 450 χιλ. ευρώ απαιτεί ως τη Δευτέρα η Digea από το MEGA. Άμεσα τη μισή οφειλή. Αλλιώς γκρίζο

@ Πάλι καλά που η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εκχώρησε τις τηλεοπτικές συχνότητες της χώρας προς 18,3 εκατ. ευρώ και μια ιδιωτική εταιρεία εμφανίζεται να αποφασίζει για το ποιος θα εκπέμπει και ποιος έχει.

@ Και επειδή αυτό έχει κριθεί δεν είναι χαζοί στη Digea να πάνε στο ΕΣΡ, για να λάβουν μια διαφορετική γνωμοδότηση στην περίπτωση Μαρινάκη. Άλλος είναι ο δρόμος για την “Αλτερ Έγκο”, αν θέλει να εκπέμψει.

@ Τις επόμενες μέρες θα γίνει μια παρουσίαση βιβλίου για τις “απάτες ΣΥΡΙΖΑ” στην οποία θα συμμετάσχει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ που έλεγε πως παίρνουν ναρκωτικά όσοι έγραφαν πως θα μεταπηδήσει από το ΛΑΟΣ, στο κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης…

@ Ένας δημοσιογράφος που έγραφε πως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι ο “άνθρωπος φαινόμενο” , υποστηρίζοντας πως από τα λιμάνια θα έβγαζε χρυσάφι, είναι επίσης εκ των εισηγητών της εκδήλωσης που μιλάει για τις “απάτες ΣΥΡΙΖΑ”

@ Και τον πρόλογο στο βιβλίο έχει γράψει ο Ευάγγελος, ο συνταγματολόγος.

@ Μήπως είναι καλύτερα, όλοι μαζί, να μας εξηγήσουν το σκάνδαλο Proton Bank;

@ Για το πως επένδυσαν στα media ο Λ. Λαυρεντιάδης με τον Πέτρο Κυριακίδη, τον οποίο ακόμη καταζητούν και ακόμη έχει μερίδιο σε τηλεοπτικούς σταθμούς, που βγάζουν δημοσκοπήσεις, στις οποίες πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

@ Να μας πούνε για παράδειγμα από που είχαν πόθεν έσχες οι επενδυτές και αν έκανε ή όχι τα στραβά μάτια το ΕΣΡ
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου