Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 15/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ανασυγκροτημένες Ειδήσεις

@ Ολοκληρώνονται τα διαδικαστικά της εισόδου του Δημήτρη Μάρη στον Sentra FM του Φώτη Μπόμπολα. Ο Μάρης έχει αναλάβει να "τρέξει" το αθλητικό ραδιόφωνο. Θα γίνει και αλλαγή στη διεύθυνση - τον Βαγγέλη Μπραουδάκη θα αντικαταστήσει ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

@ Το ενδεχόμενο δεκαπενθήμερης εκπομπής συζήτησαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης (Star) και Γιώργος Τράγκας.

@ Σε συνάντηση προ ημερών μεταξύ του Φίλιππου Βρυώνη (Εtv) και του Σταμάτη Μαλέλη, εξετάστηκε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τους συνεργασίας.

@ Φημολογείται ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης σκέφτεται να προχωρήσει σε εκδοτική κίνηση.

@ Ριζικά ανανεωμένη αναμένεται αν κυκλοφορήσει η "Κυριακάτικη Δημοκρατία" του Φιλιππάκη. Η έκδοση θα συνοδεύεται από δύο νέα ένθετα: Το "δTv", αλλά και το "δ η ζωή μας". Οι αλλαγές συμπίπτουν με την πληροφορία ότι ο Δ. Μελισσανίδης έχει μπει (μετοχικά) στη "Δημοκρατία".

@ Σε σοβαρό λίφτινγκ στο lay-out του site "iefimerida.gr" προχώρησε ο ιδιοκτήτης του μέσου, Χρήστος Ράπτης. Οι μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν την αναβάθμιση του λογισμικού, αφού πέρασε από το Drupal 6 στο 7.

@ Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, πωλητήριο στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ έχει βάλει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας.

@ Παραμένουν σε εκκρεμότητα οι οφειλές που είχε η εταιρεία ΣΕΛΕΝΑ του Γιάννη Φιλιππάκη προς τους προμηθευτές της.

@ Επαφή - έκπληξη του Αλέξη Σκαναβή με τον Φώτη Μπόμπολα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σκαναβής διερευνά το ενδεχόμενο να μετακομίσει τα έντυπά του από την "Τυποεκδοτική" στην "Ίριδα" των Μπόμπολα - Ψυχάρη, στην οποία κατά το παρελθόν είχε και επιτελικό ρόλο.

@ Στο Kontra Channel του Γιώργου Κουρή, με δικές τους εκπομπές, ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο ιδιοκτήτης του site "Newpost.gr", δημοσιογράφος Τάκης Χατζής.

@ Διαμαρτύρεται το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για το υπέρογκο κόστος που καλούνται να καταβάλουν τόσο η Δημοτική Τηλεόραση όσο και οι υπόλοιποι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Κεντρικής Μακεδονίας στην Digea.

@ Στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά ανήκει πλέον ο τίτλος της ιστορικής εφημερίδας "Ακρόπολις".

@ Συνεργασία με την εφημερίδα "Επένδυση" ξεκίνησε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, που θα αρθρογραφεί πάνω σε θέματα της επικαιρότητας.

@ Το 9μηνο του 2014 η "Τηλέτυπος" εμφάνισε ζημίες 11,1 εκατ. ευρώ και κύκλο εργασιών ύψους 56,7 εκατ. ευρώ. Το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι οι ζημίες ανέρχονταν στα 15,8 εκατ. ευρώ και ο κύκλος εργασιών στα 56,5 εκατ. ευρώ.

@ Τη διεύθυνση του περιοδικού "Crash" ανέλαβε ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, Παντελής Ζήλος. Παράλληλα έχει και την υψηλή εποπτεία στα sites που διατηρεί ο εκδότης.
---
πηγή: media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου