Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

... η καθυστερημένη εμφάνιση των πωλήσεων ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Οικονομικός" πόλεμος
Κουρτάκη - Χατζηνικολάου



Hταν αργά το απόγευμα της Κυριακής όταν το Enimerosi 24 ανέβασε τις πωλήσεις εφημερίδων όπως το Πρώτο Θέμα, το ΒΗΜΑ και τις υπόλοιπες που εξακολουθούν- πολύ σωστά- να δημοσιεύουν τις κυκλοφορίες τους.

Οι συντάκτες του Εnimerosi 24 αλλά και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που καλύπτουν θέματα των ΜΜΕ το βράδι της Κυριακής δεν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στις κυκλοφορίες της πρωοεμφανιζόμενης ΑΓΟΡΑΣ καθώς και του δεύτερου φύλλου της Επένδυσης.

Πιο εύκολα εκείνο το βράδι θα εντόπιζες το Ιερό Δισκοπότηρο, παρά τις κυκλοφορίες των δύο οικονομικών εφημερίδων κι αυτό έχει την σημασία του.

Την Δευτέρα τώρα η φημολογία ήθελε τις δύο ανταγωνιστικές εφημερίδες των Κουρτάκη - Χατζηνικολάου, που δίνουν έναν πόλεμο δίχως αύριο, να έχουν πουλήσει στην πραγματικότητα περίπου τα ίδια φύλλα - κοντά στις 20.000 με την εφημερίδα του Χατζηνικολάου να έχει μια υπεροχή 500 με 1.000 φύλλα.

Ο δε Κουρτάκης είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει καθώς τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είχαν ξεπουλήσει - πάνω από 40.000 φύλλα - ενώ το δεύτερο φύλλο της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΣΗ (που ήταν όσο αφορά το κασέ τουλάχιστο πιο εφημερίδα από την ΑΓΟΡΑ του Χατζηνικολάου) είχε κερδίσει φύλλα σε σχέση με το πρώτο φύλλο.

Στα επιτελεία των δύο ομίλων επικρατεί αναβρασμός και οι συσκέψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Κουρτάκης ετοιμάζει μια προσφορά-βόμβα που δεν είναι άλλη από την διασκευή του ύμνου του Ολυμπιακούπου έχουν αναλάβει να εκτελέσουν οι καλλιτέχνες Κονταρός και Παντελίδης.

Αντίστοιχα σε σύσκεψη που έγινε στα headquarters του Realgroup, ο Μπάρλας έριξε την ιδέα σε ένα από τα επόμενα φύλλα της ΑΓΟΡΑΣ -η οποία ξεστοκάρει ότι CD υπάρχει στις αποθήκες από τις επιστροφές της Realnews- να κυκλοφορήσει ο πρώτος δίσκος της δημοσιογράφου Κάτιας Μακρή με τίτλο "Πολιτικές Αμαρτίες" σε στίχους Πάνου Παναγιωτόπουλου - ο οποίος ζήλεψε τον Χρήστο και επιστρέφει στην δημοσιογραφία και την ποίηση που τον ανέδειξαν.

(Οταν είδα την κοντή σου φουστίτσα στο πρεσρούμ / ένιωσα μέσα μου ένα αλαλούμ - στον υπουργό έριξα σότο / και ήρθα δίπλα σου σαν να κέρδισα το λόττο...)

Σε ένα από τα δύο ανταγωνιστικά συγκροτήματα τώρα κυκλοφορεί η φοβερή ατάκα "Αυτοί πάνε να ξεχρεώσουν την Master Card με την Visa" υπονοώντας ότι ο αντίπαλος δεν έχει σάλιο.

Υ.Γ.: Ελπίζουμε αυτή τη εβδομάδα να δώσουν τις κυκλοφορίες τους πιο νωρίς στην δημοσιότητα.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου