Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

... o "Σχολιαστής" και το Κατά Μάρκον Ευαγγέλιο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διαβάζουμε από τον Σχολιαστή της ΕΠΗΕΑ

Το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο 
και ο Καρούντζος στον ΕΔΟΕΑΠ


Σκηνές ροκ από από την Καλαμάτα έζησε σήμερα το κτίριο του ΕΔΟΕΑΠ με κραυγές Καρούτζου εναντίον όσων αρνήθηκαν να ψηφίσουν την πρότασή του ώστε διάδοχος του Μ.......... ( άρωμα από σάπια κοτόπουλα "Αλληλεγγύης") ως τμηματάρχης εσόδων (ΌΛΟ ΤΟ ΧΡΉΜΑ) να προσληφθεί ο ταμίας της ΕΠΗΕΑ Δημήτρης Τόλης.

Πρόκειται για επιλογή του εξαιρετικού κυρίου Γκανά, προέδρου της ΕΠΗΕΑ και χρόνια οικονομικού διευθυντή της Αυγής, αλλά ταυτόχρονα ιδιοκτήτη χρηματιστηριακής εταιρίας, που την έκλεισε η Κεφαλαιαγορά....

Πριν από τρείς μήνες ο Μ........, που είναι της παρέας Γκανά, έκανε ξαφνικά σκόντο στην αποζημίωση που ζητούσε (.........euro) προκειμένου να φύγει. Αλλά ήταν σχέδιο. Στη θέση του ήθελαν να σπρώξουν τον Τόλη, ταμία του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ, ο οποίος όμως εργάζεται και στη διαχείριση της εφημερίδας «Χρυσή Αγγελία», που κανείς δεν ξέρει τι κάνει με το αγγελιόσημο.

Τον συγκεκριμένο υποψήφιο πρότειναν Καρούντζος - Χριστόπουλος - Μιχαλακούκος. Και μαζί με τον ΓΓ του ΕΔΟΕΑΠ, που μόλις προχθές του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από την ΕΣΗΕΑ για την υπόθεση Κεδίκογλου, ψήφισαν η γνωστή κυρία Ελένη, ο Καταϊφτσής από την Θεσσαλονίκη και η άλλοτε ιδιαίτερα του Τσίγκα στο MEGA.

Αντίθετοι ήταν μόνο η Χριστοδουλίδου και ο Αγγέλης και αρνήθηκε να ψηφίσει και ο Σόμπολος.

Είναι η πρώτη φορά που φαίνεται πώς ο Γκανάς, εκπρόσωπος μια θλιβερής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, που πολύ έχει ενοχλήσει την Κουμουνδούρου, παίζει ανοιχτά με τα παιδιά του Μπαλτάκου στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ και με την Ελένη του PSI.

Άσε την υπόθεση Νεστορίδη από την Θεσσαλονίκη, που διόρισε τον εαυτό του και επειδή εκκρεμεί ψάχνει για πλυντήριο, που μάλλον λέει βρέθηκε σε μια εταιρία του Δήμου Θεσσαλονίκης, όχι επί Παπαγεωργόπουλου. Τώρα, στις μέρες του Μπουτάρη.

Και μετά ψάχνουν οι δημοσιογράφοι τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ. Και πόσα χρωστάνε διαφημιστές και άλλοι από το αγγελιόσημο.

Η λύση στο κουίζ βρίσκεται κάπου στο ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ (Γκανά) ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ.

Εκτός και αν κάποιος τους αρχίσει όλους με το φραγγέλιον.
---
Αναδημοσίευση από: ΚΟΝΤΡΑΡΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΡ. Δ.Σ ΕΔΟΕΑΠ
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου