Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

... Χ.Κ.Τ.: αναβλήθηκε η συνέλευση των πιστωτών ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ανακοίνωση

Η συνέλευση των πιστωτών της Χ.Κ Τεγόπουλος, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 27-11-2014, αναβλήθηκε.

Ο σύνδικος κ. Καρβούνης έδειξε διάθεση να διεξαχθεί η συνέλευση, παρά την απεργία των δικηγόρων, δεδομένου ότι, κατά πάγια τακτική του ΔΣΑ, όταν υφίσταται άδεια για ένα δικηγόρο, αντίστοιχη λαμβάνουν κι οι λοιποί συνάδελφοι του που μετέχουν στη σχετική διαδικασία.

Ολοι οι δικηγόροι των πρώην εργαζομένων της εταιρείας ήταν παρόντες και δήλωσαν ότι θέλουν να προχωρήσει η διαδικασία. Εξαίρεση η κ. Φλίνου, συνήγορος της ΕΤΗΠΤΑ, η οποία δήλωσε ότι "δεν σπάει την απεργία". Τέτοιο θέμα δεν υπήρχε και το κατέστησαν σαφές όλοι οι συνάδελφοί της. Αλλωστε, κάποιοι από αυτούς είχαν φροντίσει να πάρουν άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο, αιτιολογώντας το αίτημά τους με βάση το πρωταρχικό υπερασπιστικό τους καθήκον έναντι των εργαζόμενων εντολέων τους, ιδίως ενόψει της δεινής οικονομικής θέσης όλων μας.

Ετσι, η συνέλευση αναβλήθηκε και η επόμενη προσδιορίστηκε να γίνει στις 19 Δεκεμβρίου.

Ελπίζουμε να γίνει τότε, χωρίς κανένας να μπει εμπόδιο, γιατί η καθυστέρηση μόνο εμάς, τους πρώην εργαζομένους της Χ.Κ Τεγόπουλος, δεν συμφέρει.

Κι επειδή ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι πρέπει να γνωρίζουν, σας ενημερώνω ΟΤΙ η κ. Φλίνου μου δήλωσε, εις επήκοον και άλλων συναδέλφων της, ότι "δεν με αναγνωρίζει" ως εκλεγέντα εκπρόσωπο των πρώην εργαζομένων της Χ.Κ. Τεγόπουλος στη συνέλευση των πιστωτών.

Για να εκτιμήσει ο καθένας τις προθέσεις και επιδιώξεις ορισμένων, τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε όπως απαιτεί το συμφέρον της συντριπτικής πλειονότητας των συναδέλφων μας, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων.

Ο εκπρόσωπος
στη συνέλευση των πιστωτών
Γιώργος Καρελιάς
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Εφόσον η γενική συνέλευση εξέλεξε αντιπρόσωπο εργαζομένων τον Γ. ΚΑΡΕΛΙΑ η κυρία Φλίνου δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί και να φέρει αντιρρήσεις καθήκον της ως δικηγόρος είναι να διεκδικήσει τα οφειλόμενα των πρώην εργαζόμενων της ΧΚΤεγόπουλος, ούτως ώστε να αποδείξει εμπράκτως το αγωνιστικό της φρόνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 12:00 μ.μ. - ... η κ. Φλίνου, υποθέτω, ότι έχει μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων ... αλλά αυτό αφορά κύρια τους εντολείς της ...το σημαντικό είναι η στάση της επαγγελματικής οργάνωσης (ΕΤΗΠΤΑ) και πως αντιλαμβάνεται το συμφέρον των μελών της ... και όταν μιλάμε για ΕΤΗΠΤΑ, αναφερόμαστε και μόνον στην σημερινή πλειοψηφία του Δ.Σ., με τις αποφάσεις της οποίας - επί του συγκεκριμένου - η "Ανασυγκρότηση" έχει ουσιαστικές διαφωνίες ...

      Διαγραφή