Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

... αγγελιόσημο, ΕΔΟΕΑΠ - υπάρχει πρόβλημα; Και ποιό; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και στο βάθος "απώλειες" εσόδων αγγελιοσήμου...

Καβγάδες στον ΕΔΟΕΑΠ


Πέντε μήνες πριν από τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ, στο ΔΣ του Οργανισμού κυριαρχούν οι καβγάδες, με αποκορύφωμα την πλήρη διαφωνία για την πρόσληψη εξωτερικού στελέχους της αγοράς στο Τμήμα Εσόδων Αγγελιοσήμου.

Και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του εισαγγελέα για το Ταμείο των ΜΜΕ με βάση το πόρισμα των ελεγκτών για τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων, το ΔΣ διασπάστηκε στα δύο για το ζήτημα της πρόσληψης διευθυντή.

Η μία πλευρά, με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα του Ταμείου Ν. Καρούτζο, υποστήριξε και με δημόσια δήλωσή της την πρόσληψη στελέχους, ζητώντας ευθύνες από τον Πάνο Σόμπολο, ο οποίος διαφώνησε.

Η δεύτερη άποψη εκφράστηκε από την Πόπη Χριστοδουλίδου και τον Γιάννη Αγγέλη, που θύμισαν στα μέλη του ΔΣ ότι ο προηγούμενος διευθυντής του Τμήματος Αγγελιοσήμου απομακρύνθηκε με παχυλότατη αποζημίωση, αν και δεν σημειώθηκε καμία βελτίωση στα έσοδα από το αγγελιόσημο. Το επίμαχο θέμα ήταν πως για τη θέση του διευθυντή επιλέχθηκε συνδικαλιστικό στέλεχος της ΕΠΗΕΑ, επιλογή με την οποία διαφώνησε και ο Πάνος Σόμπολος.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου