Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

... αιχμές ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Ένα βράδυ να κοιτάξουν τα μέλη του ΕΣΡ την ελεύθερη τηλεόραση θα δουν, ελπίζουμε, πόσα έσοδα χάνει το ελληνικό δημόσιο από την έμμεση διαφήμιση και την εξαπάτηση των θεατών.

@ Είναι πρόκληση αυτό που συμβαίνει στις δημόσιες συχνότητες, με τους τηλεπωλητές, τους αστρολόγους και το τζόγο.

@ Μεγάλη συνεργασία στη Μιχαλακοπούλου;

@ Η Όλγα πήγε και είδε στο Φάληρο. Την θέλουν όμως;

@ Η Έλλη, πάντως, προετοιμάζεται για τη Μεσογείων. Διότι, στην Κηφισίας, η γκρίνια για την πορεία του thetoc είναι φανερή…

@ Και μια εκτίμηση: “Θα πέσουν κορμιά” αν η ιστορία της Huffington Post κερδίσει την πρώτη θέση στο Internet. Μια μικρή ενόχληση από τους εκδότες, ήδη υπάρχει.

@ Κάτι περίεργοι συμψηφισμοί ακούγονται. Λένε ορισμένοι. Αφού καλέσαμε δύο, τρεις δεξιούς (ο ένας έκλεισε ολόκληρη εταιρεία, απολύοντας 2.960 εργαζόμενους) ας φέρουμε κι έναν “αριστερό”.

@ Τη λογική του οποίου αποδέχθηκαν τα θεσμικά όργανα όταν ο σταθμός του Φαλήρου απέλυε μέρα και νύχτα εργαζόμενους.

@ Κάτα τα λοιπά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνεις με αυτούς που π.χ. συνεργάζονται με δύο εφημερίδες της αριστεράς και μπήκαν και στη ΝΕΡΙΤ με το διαγωνισμό!

@ Σιγά, μην ακολουθήσουν τη στάση των άλλων που είναι έξω από τα κάγκελα και χωρίς δουλειά.

@ Οι δημοσιογράφοι που υπερθεμάτιζαν για την “επένδυση” της MGPA, τώρα μετά την αποκάλυψη των LuxLeakes και για τη “διπλή μέθοδο μή φορολόγησης”.

@ Ο ένας δεν σταματάει μάλιστα να δίνει διαλέξεις για την πόλη και το πως θα γίνει στο μέλλον, όταν δεν “μαλώνει” τους πολίτες που κάνουν προσφυγές στο ΣτΕ και “εμποδίζουν την επιχειρηματικότητα

@ Πότε, άραγε, θα γράψουν κάτι για τον “επενδυτή” που αποφεύγει να πληρώσει φόρους;
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου