Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. - μια εταιρεία με ανασφάλιστους ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασφάλιστοι εργαζόμενοι στη ΝΕΡΙΤ!


Οι παρανομίες στον καινούργιο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (το ελληνικό BBC;) συνεχίζονται. Αυτοί «κλέβουν» και το ίδιο το κράτος. O Γιάννης Βρούτσης, ο... πολέμιος της ανασφάλιστης εργασίας, τι λέει;


Το νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΝΕΡΙΤ λοιπόν, φέρει τον τίτλο «ανασφάλιστη εργασία». Και αφορά το «Τρίτο Πρόγραμμα» που από σήμερα άρχισε δειλά να επαναλειτουργεί (ΕΔΩ).

Όσοι παραγωγοί επανήλθαν στις θέσεις τους δουλεύουν -τυπικά αλλά και ουσιαστικά- χωρίς μισθό και χωρίς ασφάλεια! Μέχρι να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της ΝΕΡΙΤ και της εταιρίας παραγωγής (της ANK Music) και ακολούθως η υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ των παραγωγών και της εταιρίας παραγωγής, όλα βρίσκονται στον αέρα.

Αν πάει κάποιος τώρα από το ΙΚΑ εκεί και βρει κόσμο να δουλεύει χωρίς ασφάλεια, τι θα πράξει; Προφανώς και θα αποφασίσουν αναδρομικότητα, δικό τους το μαχαίρι, δικό τους και το πεπόνι, γιατί όμως να μην μπορεί να κάνει το ίδιο και μία οποιαδήποτε άλλη εταιρεία; Να απασχολεί εργαζόμενους τους οποίους θα ασφαλίσει... αργότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου