Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

... ο Χάρης, η Παρασκευή της "πληρωμής" και ο εφιάλτης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Χάρης Οικονομόπουλος:
"Εσείς φταίτε που δεν σας πληρώνω" !..

Με την επισήμανση ότι εφόσον απεργείτε δεν θα πληρωνόσαστε, ο Χάρης Οικονομόπουλος ("Τρίτη Όψη Α.Ε.") έβαλε τέλος στις όποιες ψευδαισθήσεις είχαν όλοι όσοι κατοικοεδρεύουν ακόμη στη Μίνωος και δουλεύουν για την έκδοση της "Ελευθεροτυπίας", ότι απ' αυτή την Παρασκευή θα ξεκινούσε μια κάποια πληρωμή έναντι...

Οι εναπομείναντες εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις...
---
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς Τύπου, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και«ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από τις 5 μ.μ. της Παρασκευής, 14 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Δευτέρας, 17 Νοεμβρίου 2014.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας, λόγω της παρατεταμένης ασυνέπειας που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας όσον αφορά την εξόφληση των οφειλών προς τους εργαζόμενους, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές εννέα (9) μηνών και διεκδικούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συνέλευση τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 12.30 μ.μ., στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου