Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

... Φορτσάκης τέλος, μια θέση άδειασε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τέλος
ο Θόδωρος Φορτσάκης
από τη ΝΕΡΙΤ

Αλλάζει το Εποπτικό Συμβούλιο, μία δημόσια θέση λιγότερη επομένως για τον κύριο Πρύτανη (ήταν και πρόεδρος του Εποπτικού). Η δουλειά πάντως έγινε... 

Ιδού και η ανακοίνωση του απερχόμενου Εποπτικού Συμβουλίου (χωρίς δικό μας σχολιασμό, αλλιώς θα χρειαζόμασταν σελίδες επί σελίδων).

"Κατά τους 15 μήνες λειτουργίας του υπό αντίξοες συνθήκες, οι οποίες προέκυψαν από το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ ΑΕ, το Εποπτικό Συμβούλιο εγγυήθηκε τη διενέργεια υψηλών απαιτήσεων διαγωνισμών, διασφαλίζοντας προϋποθέσεις και κριτήρια στις προκηρύξεις, όπως πτυχία, μεταπτυχιακά, γνώση ξένων γλωσσών και την απαραίτητη βεβαίως προϋπηρεσία, ώστε η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση να στελεχωθεί από ανθρώπους αυξημένων προσόντων. Πρόκειται για τομή στο χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, που άνοιξε την εργασιακή πύλη της ΝΕΡΙΤ σε υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό.


Το Εποπτικό Συμβούλιο ενέκρινε το στρατηγικό σχέδιο της Εταιρείας, την Επιτροπή Δεοντολογίας και τον Διαμεσολαβητή της ΝΕΡΙΤ, που πρότεινε η νέα Διοίκηση της ΝΕΡΙΤ με Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του ΔΣ τον οικονομολόγο κ. Πέτρο Μάη.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήδη, όπως το ίδιο το Εποπτικό Συμβούλιο ζήτησε από το ΔΣ, το τελευταίο προκήρυξε τις θέσεις του νέου Εποπτικού και θεωρώντας ότι έκλεισε πλέον ο κύκλος λειτουργίας του σημερινού Εποπτικού Συμβουλίου, αποχωρούμε από το Εποπτικό Συμβούλιο από την προσεχή Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, οπότε και τελειώνει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για το νέο Εποπτικό. Εφεξής εναπόκειται αποκλειστικά στην Πολιτεία να κινήσει ταχέως τις διαδικασίες επιλογής και διορισμού των νέων μελών.

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε."
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου