Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

O Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Θωμάς… καινοτομεί

Μια καινοτομία στις αυξήσεις κεφαλαίου εισηγμένων εταιρειών εισάγει ο Θωμάς Λιακουνάκος.
Όπως εξήγησε χθες στη γενική συνέλευση των μετόχων, που ενέκρινε την αύξηση των 14 εκατ. ευρώ, τα τρία αγνώστων λοιπών στοιχείων ενδιαφερόμενα funds θα καλύψουν την αύξηση μόνο αν συμφωνήσει προηγουμένως η Τράπεζα Πειραιώς σε «κούρεμα» των δανείων της εταιρείας holding.
Μόλις δημιουργήθηκε, λοιπόν, ένα νέο χρηματοπιστωτικό προϊόν: τα options συμμετοχής σε αύξηση κεφαλαίου!
---
Ανιψιός Vs θείου

Χοντραίνει ο πόλεμος.
Μεταξύ Φουρθιώτη και Βρυώνη. Μετά την αγωγή, προσέφυγε στο ΕΣΡ ο Φουρθιώτης για να μπλοκάρει την αδειοδότηση του καναλιού του... Γιομπαζολιά. Ο mr "με ανοικτά χαρτιά" ήταν πολλά χρόνια διευθυντής του Extra και στενός συνεργάτης του κ. Βρυώνη. Η κόντρα έχει φτάσει στο να καταγγέλλει ο ανιψιός του Βρυώνη (έτσι μας τον παρουσίαζε) φοροδιαφυγή και ξέπλυμα πολλών εκατομμυρίων.
Ενδιαφέρουσα ιστορία με πολλές κρυφές προεκτάσεις.
---
Μια χρήσιμη πρωτοβουλία

Βεβαίως, με τα επιδόματα δεν σώζονται οι συνάδελφοι του MEGA.
Δουλειά χρειάζονται και τα λεφτά που του χρωστά η εργοδοσία του καναλιού. Σε αυτό το δεύτερο οφείλει η κυρία Υπουργός Εργασίας να συμβάλει ουσιαστικά. Στο πρώτο δεν μπορεί. Πάντως, καλά έκανε η Αχτσιόγλου και προσέφερε από 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο του MEGA.
Διαφωνεί κανείς;
---
Φιλελεύθερος... Γιλντιρίμ

Αυτά που λέγαμε χθες, κύριε Πετράτο.
Δεν φταίει μόνο η οικονομική κρίση και η έκρηξη του internet για το γεγονός ότι ο συνολικός τζίρος του έντυπου τύπου βυθίστηκε πέρυσι στα 140 εκατομμύρια ευρώ από τα 850 εκατ. του 2009. Ούτε μόνο φταίει η συρρίκνωση του αγοραστικού κοινού μιας και οι νεότερες γενιές δεν διαβάζουν και δεν ενημερώνονται στο χαρτί.
Όταν η εφημερίδα της μεσαίας τάξης, την μεσαία τάξη που σχεδόν δεν υπάρχει σήμερα μιας και την διέλυσε η νεο-φιλελεύθερη πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων, φορά στην γραμμή της το τουρκικό φέσι μόνο και μόνο για να πουλήσει αντιπολίτευση στην (όποια) ελληνική κυβέρνηση, τότε πώς να πουλήσει αυτή η εφημερίδα περισσότερα από 1.500 άντε 2.000 φύλλα; Για αυτό ο Τύπος δεν βγαίνει.
Φτάνοντας στο σημείο μηδέν.
---
O golden Πάνος γλείφει

Σε ένα μήνα τελειώνει η... εποχή του στην Forthnet.
Βεβαίως, αυτός αγωνίζεται για να διαψεύσει την λογική και τρέχει για αυτό από εδώ και από εκεί. Στους Αμερικάνους δεν έχει κανένα πέρασμα. Αλλού πάει και... θυμιατίζει πρόσωπα και "εικονίσματα" μπας και σωθεί.
Δύσκολα θα σωθεί. Γιατί τότε κάποιοι θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Κι αυτό γιατί δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν πως θα αφήσουν τα κλειδιά της Forthnet στον... manager που έριξε έξω τον όμιλο.
Με... 13 ευρώ γίνεσαι συνδρομητής.
---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου