Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Και η Σούδα, κύριε Αλέξη;

*
***
*

του Νίκου Μπογιόπουλου

Ο ένας είναι ο «αγγελικός» Τραμπ που μοιάζει διαβολικός, αλλά «ό,τι κάνει το κάνει για καλό»

Ο άλλος είναι ο λιμοκοντόρος που μας τον έφερε εδώ πέρσι για να βγάζει επί… Μακρόν δεκάρικους από την Πνύκα (!) περί δημοκρατίας και ειρήνης…

Οι τρίτοι, αυτοί που πανηγυρίζουν σαν ύαινες για το μακελειό, είναι εκείνοι με τους οποίους ανακοινώθηκε μόλις χτες (!) και μάλιστα από το Τελ Αβιβ, πρόγραμμα συνεκπαίδευσης για αεροσκάφη, ελικόπτερα και ειδικών δυνάμεων μεταξύ ελληνικού και ισραηλινού στρατού

Οσο για τη Σούδα, εκεί – όπως είχε πει στον Λευκό Οίκο – «γίνεται σημαντική δουλειά, που μπορεί και πρέπει να αναβαθμιστεί»!

Ε, κύριε Αλέξη;

Συμπέρασμα: Λαϊκός συναγερμός ενάντια στον πόλεμο, τους ιμπεριαλιστές, την κτηνωδία τους. Κλείσιμο της Σούδας και όλων των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων στην Ελλάδα. Επιστροφή όλων των Ελλήνων φαντάρων από τις ΝΑΤΟικές αποστολές, κανένας Ελληνας στρατιώτης έξω από τα σύνορα της χώρας. Αποδέσμευση της πατρίδας μας από τις δολοφονικές «συμμαχίες» του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

---
Σημ.: - Ερντογάν, Κουμουτσάκος και Λοβέρδος τάχθηκαν υπέρ των βομβαρδισμών... Ανερυθρίαστα...
Υπουργείο Εξωτερικών: «Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τη χρήση χημικών όπλων και στηρίζει τις προσπάθειες για την εξάλειψή τους. Η διεθνής κοινότητα οφείλει να διερευνήσει διεξοδικά κάθε σχετικό περιστατικό και οι δράστες θα πρέπει να λογοδοτήσουν (...)
... ομοψυχία ... 
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου