Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Οι απλήρωτοι της ΙΜΑΚΟ (Κωστόπουλος) γράφουν...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Κωστόπουλος και κάποιοι
«ηλίθιοι» εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ


Και ενώ στα σόσιαλ μίντια γίνεται χαμός με τoυς κομπασμούς του Πέτρου Kωστόπουλου («ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού») οι πρώην εργαζόμενοι της εκδοτικής ΙΜΑΚΟ, παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 6 χρόνια, από το κλείσιμο της εταιρείας, και εξακολουθούν να τρέχουν στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους. Σε αυτό το μέτωπο οι εξελίξεις είναι σε πολύ κρίσιμη φάση με τους εργαζόμενους να πιστεύουν ότι στους επόμενους μήνες θα δικαιωθούν παίρνοντας τα δεδουλευμένα τους.


Σε mail που έστειλαν στους zoornalistas με την υπογραφή «Κάποιοι πρώην "ηλίθιοι" εργαζόμενοι του Κωστόπουλου» αναφέρονται στις δικαστικές εξελίξεις και στην προσπάθειά τους να πάρουν αυτά που τους οφείλει η ΙΜΑΚΟ. Αναλυτικά:

"Περί ηλιθίων το ανάγνωσμα…

Όταν στα τέλη του έτους 2011, αρχές του 2012 το πάλαι ποτέ αφεντικό μας Πέτρος Κωστόπουλος μας ζητούσε να βάλουμε πλάτες για να σώσουμε την ΙΜΑΚΟ και μας διαβεβαίωνε ότι θα έρθουν τρίτοι (μεταξύ των οποίων και ο αποβιώσας κ. Πολίτης) και θα δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον ραδιοφωνικό σταθμό SFERA ήμασταν πράγματι ηλίθιοι που τον πιστέψαμε. Και εξακολουθήσαμε να δουλεύουμε γι’ αυτόν οι «ηλίθιοι»!!

Και τελικά η ΙΜΑΚΟ πτώχευσε, ο κ. Κωστόπουλος δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ σε εμάς τους εργαζόμενους, ενώ φρόντισε να δώσει 800.000 ευρώ μπαμ στην Τράπεζα Πειραιώς αν και δεν ήταν απαιτητά!

Κάποιοι «ηλίθιοι» από εμάς είμαστε μέχρι και σήμερα στα Δικαστήρια, προσπαθώντας να πάρουμε αυτά που μας οφείλει ο κ. Κωστόπουλος. Και μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να μην έχει αναγνωρισθεί ακόμη η ευθύνη του για την ικανοποίηση μας, όμως ήδη το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με δύο διαφορετικές αποφάσεις του ΕΙΔΕ τι γινόταν στα τέλη του 2011, όταν τα περιουσιακά στοιχεία της ΙΜΑΚΟ «ξεπουλιούνταν» όσο όσο και εμείς μέναμε απλήρωτοι.
Με την με αριθμό 56/2018 απόφασή του το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ΕΙΔΕ:

Α) ότι όταν ο κ. Κωστόπουλος αποφάσισε στα τέλη του 2011 να πουλήσει τον ραδιοφωνικό σταθμό SFERA σε εταιρείες συμφερόντων των κ.κ. Ανδριόπουλου και Πολίτη, ο κ. Πολίτης «τυχαία» για κάποια φεγγάρια ήταν μέλος του ΔΣ της ΙΜΑΚΟ και ήξερε το κακό της το χάλι

Β) ότι οι εταιρείες των κ.κ. Ανδριόπουλου και Πολίτη, όταν η ΙΜΑΚΟ κατέρρεε ως από μηχανής Θεοί απέκτησαν δύο από τους τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΙΜΑΚΟ (και παραλίγο και τον τρίτο - NITRO, αλλά κάπου χάλασε η δουλειά) 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ούτε ότι η αξία του σταθμού που πουλήθηκε στους κ.κ. Ανδριόπουλο και Πολίτη ήταν αυτή που φαινόταν στο συμβόλαιο (2,5 εκατομμύρια στο συμβόλαιο, 5 εκατομμύρια έλεγε σε εμάς τους ηλίθιους το πρώην αφεντικό μας ότι θα φέρει ο Πολίτης), ούτε ότι όλο το τίμημα πράγματι καταβλήθηκε και ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

Με την με αριθμό 202/2018 απόφασή του το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αντίστοιχα ΕΙΔΕ ότι οι εταιρείες των κ.κ. Ανδριόπουλου και Πολίτη που ωσάν λερναία ύδρα (ένα κεφάλι κόβεις, δέκα εταιρείες βγαίνουν) ήθελαν να βγάλουν και χρήματα από την πτώχευση, δεν έχουν καμία απαίτηση από την ΙΜΑΚΟ και όλα τα σκευάσματα και κατασκευάσματά τους ήταν εικονικά!!!

Για ηλίθιοι καλά τα καταφέραμε μέχρι εδώ… Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, αλλά επιμένουμε για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ "ΗΛΙΘΙΟΙ"
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ"
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου