Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Βρέθηκε άκρη για το... KONTRA

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη και συγκεκριμένα ο γιος του, Ντίνος Κόκκαλης ακούγεται ότι είναι πίσω από την «αναζωογόνηση» του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA (σχετικό ρεπορτάζ είχε δημοσιεύσει το Enimerosi24 το Δεκέμβριο του 2017: εδώ)… Ενώ το ενδιαφέρον στοιχείο ως προς τη χρηματοδότηση του καναλιού που από τις αρχές Μαΐου θα προχωρήσει σε ένα ισχυρό «λίφτινγκ» σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή από την εκπεμπόμενη εικόνα, το πρόγραμμα, έως τα πρόσωπα, φέρεται να είναι ισχυρός επιχειρηματικός κολοσσός με μεγάλη δραστηριότητα στην ελληνική αγορά που εμμέσως συνδέεται με την οικογένεια του ιδρυτή του ομίλου εταιριών της INTRACOM.

Οι αλλαγές στο κανάλι ήταν επιβεβλημένες λόγω της αδύναμης οικονομικής κατάστασης του Γιώργου Κουρή και των ανοιγμάτων σε εργαζόμενους και προμηθευτές… Και σε γνώση του Μαξίμου, αφού στόχος είναι ο σταθμός να βοηθήσει επικοινωνιακά το κυβερνητικό έργο πηγαίνοντας προς τις εκλογές.

Έτσι όπως είναι ήδη γνωστό σημαντικό ρόλο στην αναμόρφωση του σταθμού και στην ουσία στο ξαναστήσιμό του, έχει αναλάβει ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος καθημερινά εργάζεται για το νέο δελτίο και τις υπόλοιπες εκπομπές που θα ενισχύσουν το νέο πρόγραμμα. Μάλιστα όπως έχει γραφτεί την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Γ. Μελιγγώνης που θα πλαισιώνεται από ισχυρή ομάδα σχολιαστών. Ενώ το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου – εκτός απροόπτου θα αναλάβει, παρουσιάστρια που είχε θητεύσει στο σταθμό.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου