Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ο Σημίτης ζητάει 300.000 ευρώ από τον Φιλιππάκη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παραιτήθηκε από ΤΑ ΝΕΑ ο Γιάννης Σαραντάκος

Αγωγή στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο, τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη, την εταιρεία «Δημοκρατικός Τύπος» και τον διευθύνοντα σύμβουλο Ν. Χαβούτη, έκανε ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός ζητάει από τους προαναφερθέντες 300.000 ευρώ και αξιώνει ένα χρόνο φυλάκισης αν δεν του καταβληθεί το ποσό. Η αγωγή σχετίζεται με το δημοσίευμα υπό τον τίτλο
"Sihamosaurus Tsifoutius Chrimatistirious" στην στήλη «Περί Πωλητικής» του Π. Λιάκου της εφημερίδας «δημοκρατία».

****

Μόλις πέντε μήνες κράτησε η συνεργασία του πολιτικού συντάκτη Γιάννη Σαραντάκου με την εφημερίδα Τα ΝΕΑ, αφού εχθές υπέβαλε την παραίτηση του, όπως γράφει το enimerosi24. Ο Γιάννης Σαραντάκος, επί χρόνια σχολιαστής στο Mega, εντάχθηκε στα ΝΕΑ στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου καλύπτοντας το ρεπορτάζ της ΝΔ. Οι λόγοι της παραίτησης του δεν έγιναν γνωστοί.

****

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του Γιάννη Δραγασάκη πραγματοποιούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega. Οι απλήρωτοι υπάλληλοι της Τηλέτυπος έχουν αναρτήσει πανό και ζητούν αντιπροσωπεία τους να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης προκειμένου να βρεθεί λύση στην καταβολή των πληρωμών τους.
---
zoornalistas
---
*

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ Η ΣΥΡΡΑΚΗ 300.000 ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΠΠΑ. ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή