Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Πρόβληµα ρευστότητας στο κανάλι «Ε» του Σαββίδη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επικαλέστηκαν εμπλοκή
με τους λογαριασμούς της Εθνικής


Χαµηλό βαροµετρικό επικρατεί (εν µέσω εορτών) στο «Ε», κανάλι του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, µε τους εργαζοµένους να προβληµατίζονται για το πραγµατικό επενδυτικό πλάνο του οµογενούς επιχειρηµατία στα Μedia.

Συγκεκριµένα, πριν από τις γιορτές, µε αφορµή την καθυστέρηση στην καταβολή του µισθού (δόθηκε µόνο το δώρο), δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άρχισαν να σκέφτονται ότι «ίσως ο ζάµπλουτος επενδυτής να µην έχει και µεγάλη όρεξη να ξοδεύει χρήµατα στα Μedia».Ο ισχυρισµός που προέβαλαν οι άνθρωποι του Ιβάν µπροστά στις αντιδράσεις των εργαζοµένων είχε να κάνει µε ένα πρόβληµα που προέκυψε µε τους τραπεζικούς λογαριασµούς του Ιβάν Σαββίδη στην Εθνική Τράπεζα.

Τελικά, από την περασμένη (σ.σ. Παρασκευή 13 Απριλίου) άρχισε να καταβάλλεται µέρος της µισθοδοσίας (όχι σε όλους τους εργαζοµένους) από την Τράπεζα Πειραιώς. Οπως είναι λογικό, η αρχική αισιοδοξία που υπήρχε µετά την απόκτηση του «Ε» από τον κ. Σαββίδη έχει αρχίσει να εκλείπει, αφού, πέραν των καθυστερήσεων στην καταβολή της µισθοδοσίας, κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι τα σχέδια του νέου καναλάρχη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στους διαδρόµους ακούγονται σκόρπιες σκέψεις σε σχέση µε τη φυσιογνωµία του «Ε», που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα, µε την Αλκηστη Μαραγκουδάκη να έχει τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο στη διαµόρφωση του προγράµµατος. Ο διευθυντής παραγωγής, Βαγγέλης Νυδριώτης, ο οποίος θα αναλάβει χρέη διευθυντή Οργάνωσης Παραγωγής τόσο των εκποµπών που τρέχουν όσο και των καινούργιων που θα βγουν στον αέρα µε την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, βρέθηκε τις προηγούµενες ηµέρες στις Κάννες για το φεστιβάλ νέων τηλεοπτικών σειρών.

Το εν λόγω στέλεχος του καναλιού, που έχει προϋπηρεσία σε µεγάλες παραγωγές στον ANT1 και στον ΣΚΑΪ, επισκέφθηκε τη µεγάλη αυτή τηλεοπτική διοργάνωση µε διεθνές ενδιαφέρον, προκειµένου να δει και, ενδεχοµένως, να αγοράσει προγράµµατα για την τηλεοπτική σεζόν που αρχίζει τον Σεπτέµβριο.

Από κει και πέρα, το υφιστάµενο πρόγραµµα θα ολοκληρωθεί περί τα µέσα Ιουνίου, προκειµένου να γίνει η µετακόµιση του «Ε» στις εγκαταστάσεις που έχει νοικιάσει στα παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία.

---
media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου