Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ζητείται γραφίστας με ικανότητες (πληροφορίες στο ΒΗΜΑ)

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Μ»: νέο περιοδικό από το Πρώτο Θέμα


Ζητείται γραφίστας για πλήρη απασχόληση σε εφημερίδα. Τα προσόντα που απαιτούνται, είναι: Πολύ καλές σελιδοποιητικές ικανότητες μέσω InDesign, πολύ καλή γνώση illustrator και γνώση δημιουργίας infographics, γνώση photoshop, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, προϋπηρεσία σε ατελιέ εφημερίδας. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: tovima@alteregomedia.org, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2107547205 (το είδαμε στο in.gr). 


****

Eνα νέο περιοδικό ετοιμάζεται τον τελευταίο καιρό στο Πρώτο Θέμα, μετά τις εκδόσεις Marie Claire, Car και Olive, σύμφωνα με πληροφορίες του Daily Fax. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στον Άνδρα με τίτλο «Μ» που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 13 Μαΐου. Δημιουργός του είναι ο Φώτης Τσιμέλας εκδότης επίσης του συλλεκτικού coffee-table magazine «Influencers»

****

Tο Μικτό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης θα συνεδριάσει την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στις 12 μ. στα γραφεία της Ένωσης (Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εξέταση ενστάσεων υποψηφίων δοκίμων μελών. 2. Αιτήματα επανεγγραφής μελών.

****

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, είναι καλεσμένος του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «FOCUS», που μεταδίδεται την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 23:00 από την ΕΡΤ1. Στο επίκεντρο της συζήτησης, οι τουρκικές εκλογές και η σημασία τους για την Ελλάδα, οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη, καθώς και η ένταση στο Αιγαίο. Μαζί τους στο στούντιο της ΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Παπουτσάνης και Γιώργος Καπόπουλος.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου