Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

To MEGA, ο Μαρινάκης και ο "μάντης" Δεληβοριάς

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ενδιαφέρον Μαρινάκη
για να κρατήσει το MEGA


Ο δικηγόρος και τα λειτουργικά έξοδα του σταθμού…

Αποφασισμένος να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα του MEGA φέρεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να μην πέσει «μαύρο» στο σταθμό από ατύχημα, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσει το ΣτΕ για την τύχη των τηλεοπτικών αδειών. Στο πλαίσιο αυτό ο μέτοχος κάλυψε τις προηγούμενες ημέρες τη δόση στην Digea για να συνεχίσει να εκπέμπει το κανάλι…

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ένθερμος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας του εφοπλιστή να στηρίξει το σταθμό είναι ένας από τους δικηγόρους του MEGA ο Βασίλης Δεληβοριάς. Πρόκειται για το πρόσωπο που λέγεται ότι έπεισε τον μέτοχο για το ενδεχόμενο να καταπέσει στο ΣτΕ η αδειοδότηση και να μη χρειαστεί τελικά να αλλάξει τίποτα στον τηλεοπτικό χάρτη. Για αυτό μέχρι εκείνη την ώρα το MEGA πρέπει να είναι ανοιχτό.

Είναι προφανές ότι σε μια τέτοια περίπτωση αναζωπυρώνονται και οι ελπίδες για το μέλλον του καναλιού, γεγονός που θα άλλαζε και τη στάση που τηρεί μέχρι τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να κρατήσει το MEGA και μάλιστα υπό τον απόλυτο έλεγχό του.

Βεβαίως προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να καλύπτονται έστω και υποτυπωδώς τα λειτουργικά έξοδα του καναλιού και το κυριότερο να ακυρωθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου