Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Δημοσιογράφοι πληρωμένοι από μυστικά κρατικά κονδύλια;

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πληρωμένα πιστόλια των ΜΜΕ
καλλιεργούν το κλίμα έντασης με την Τουρκία


Αν ήταν απλώς «στρατόκαυλοι» μικρό το κακό… Δυστυχώς είναι δημοσιογράφοι και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έμμισθοι από συγκεκριμένα payroll (κρατικά), για να βγαίνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνα και Διαδίκτυο, προκειμένου να καλλιεργούν το κλίμα έντασης με τους Τούρκους και να δημιουργούν πολεμικό κλίμα στην κοινωνία.

Και αξίζει την προσοχή μας, όχι μόνο γιατί πληρώνονται από κρατικά μυστικά κονδύλια, αλλά διότι επιθυμούν και επιδιώκουν την όξυνση και τη σύγκρουση με τους γείτονες μας! Προσδοκώντας σε πολιτικά και οικονομικά οφέλη!

Η παρουσία τους πλέον είναι καθημερινή στα media, βοηθούν βεβαίως και τα γεγονότα, ώστε με μεγαλύτερη άνεση να μιλούν, από τα προβληματικά μεγέθη της τουρκικής οικονομίας έως το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, αραδιάζοντας παράλληλα για να βρίσκονται και κάμποσα πολεμικά σενάρια (που δείχνουν πως θα κατατροπώσουμε τους Τούρκους)!

Και για να το πούμε απλά: Θέλουν, αν όχι να γίνει πόλεμος, ένα γερό ελληνοτουρκικό επεισόδιο! Αυτό θέλουν και αυτό επιδιώκουν με τη ρητορική τους! Διότι μόνο υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύουν ότι θα διασωθούν!

Και στο ερώτημα, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνουν, η απάντηση είναι μία: Εξαιρετικά επικίνδυνο! Διότι απαντώντας, στην ουσία παίζουν το παιχνίδι των Τούρκων που ψάχνονται να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο για να μας καθίσουν σε ένα τραπέζι, από το οποίο η Ελλάδα έχει ελάχιστες πιθανότητες να σηκωθεί κερδισμένη!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου