Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

O mediaρχης και τα συλλεκτικά του...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Cosmote TV,  ΚΑΕ ΑΕΚ, Epsilon TV, "άστεγες" ΠΑΕ, σνούκερ, play offs Γ΄ Εθνικής, Τσούτσικας, ΑΝΤ1, ΕΡΤ, Μουντιάλ

Η Cosmote TV και η ΚΑΕ ΑΕΚ ανανέωσαν έως το 2021 τη συμφωνία τους για την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων της «Ενωσης», για την κανονική περίοδο και τα play offs της Basket League. 

Το Epsilon TV φέρεται να ενδιαφέρεται για τη διεκδίκηση των «άστεγων» τηλεοπτικά ΠΑΕ, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ο Παναθηναϊκός και ο Αρης ενώ ο ΟΦΗ έχει σχεδόν κλείσει στη Nova.

Προηγήθηκε με πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού η απειλή για… μπλόκο ενόψει νέου πρωταθλήματος. Τι θα γίνει όμως αν η ΠΑΕ ΠΑΟ αλλάξει ιδιοκτησία και βρει… σόλο, συμβόλαιο μόνη της;

Εξαιρετική είναι από το Eurosport η τηλεοπτική κάλυψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σνούκερ από το Σέφιλντ και οι Ελληνες συνάδελφοι κρατούν πολύ ψηλά το επίπεδο…

Οι εντός έδρας αγώνες του Ηρόδοτου στα play offs της Γ’ Εθνικής θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το telesport.gr και αυτοί του Ηρακλή, επίσης σε live streaming, από το Iraklis TV.

Ο Bάιος Τσούτσικας, που ήταν… υπηρεσιακά στη θέση μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Κοσμά, ανέλαβε και επίσημα τη διεύθυνση του ΣΠΟΡ FM 94,6, του οποίου είναι μέλος από το 1997. Σιδερένιος, διότι το αξίζει!

O ANΤ1 απέσυρε την πρόταση συνεργασίας προς την ΕΡΤ για το Μουντιάλ, καθώς είχε προτείνει να αποκτήσει μέρος των αγώνων.

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο συνάδελφος αθλητικογράφος Αρης Τσιάρας που επέλεξε να εργαστεί στο εξωτερικό. 

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου