Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επιτροπή απολυμένων
της εφημερίδας "Έθνος"

Αύριο, Τρίτη 17/4, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην πλαϊνή πόρτα - Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώδου Αττικού - θα εκθέσουμε τα προβλήματά μας, την απάτη και αδικία που βιώνουμε εξαιτίας της οικογένειας Μπόμπολα !!!
---
Υπερπληθυσμός...

Με τέσσερα διευθυντικά στελέχη και... πέντε συντάκτες έχει καταφέρει να λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά σάιτ της χώρας που ανήκει σε «πράσινο» μιντιακό όμιλο. Την ίδια ώρα οι καταγγελίες για πληρωμές με κουπόνια δίνουν και παίρνουν. Οσο για τα ρεπό; Νιώθεις και υποχρωμένος που δεν τα παίρνεις...
---
Ο (Χιώτης) γεφυροποιός

Προς το γκρουπ της 24Media λέγεται πως οδεύει ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης που πρόσφατα αποχώρησε από τον όμιλο του Πρώτου Θέματος. Μάλιστα σχετική φημολογία θέλει τον Β. Χιώτη να είναι το πρόσωπο που έχει αναλάβει να φέρει κοντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Μάρη. Οπως γράφει παραπολιτικό σχόλιο του Documento, με τον τίτλο «Ο γεφυροποιός», το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ και του Θέματος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ τα λέει τακτικά και με το αφεντικό της 24Media.
---
Χωρίς αστυνομική

φρουρά άφησαν τον Ψυχάρη

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης γράφοντας μάλιστα ότι η απόφαση ήταν με άνωθεν εντολή!

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος γράφει στη στήλη του: Μαθαίνω ότι με άνωθεν εντολή αφαιρέθηκαν οι περισσότεροι εκ των αστυνομικών (σ.σ: άφησαν έναν) που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του Σταύρου Ψυχάρη.
---
Απάντηση ΕΡΤ

σε καταγγελίες της ΑΕΚ

Θέμα προέκυψε με την παρουσία ανθρώπων του ΠΑΟΚ σε ζωντανή σύνδεση από την Θεσσαλονίκη στην «Αθλητική Κυριακή».

Η ΑΕΚ αντέδρασε με διαρροή απειλώντας με καταγγελίες την ΕΡΤ, ωστόσο, ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λυκουρόπουλος μετέφερε τη θέση της ΕΡΤ:

«Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει. Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει» είπε ο δημοσιογράφος ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εκπομπή κινήθηκε δεοντολογικά και ουδείς μπορεί να προσάψει κάτι στην ΕΡΤ.
---
Αποφασίζει το ΕΣΡ...


...για τη λίστα των προσωρινώς αδειούχων στην TV...

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΕΣΡ. Η Αρχή θέλει να παρουσιάσει ως το τέλος της εβδομάδας τη λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι και οι...
έξι υποψήφιοι, ΑΝΤ1, Star, Alpha, ΣΚΑΪ, Epsilon TV και η Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ. Το κρίσιμο στάδιο είναι αυτό των ενστάσεων. Αν δεν υπάρξουν, θα προχωρήσει η διαδικασία άμεσα και θα ανακηρυχθούν οριστικοί υπερθεματιστές, με την υποχρέωση να πληρώσουν την πρώτη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ, για την άδεια αξίας 35 εκατ. ευρώ, διάρκειας δέκα ετών.

Η συνέχεια θα δοθεί στο ΣτΕ, η Ολομέλεια του οποίου θα συνεδριάσει επί των προσφυγών των Alpha, Star, ANT1, ΣΚΑΪ, Mega και ΕΙΤΗΣΕΕ στις 4 Μαΐου. Αν, αντιθέτως, υπάρξουν ενστάσεις, τότε θα πρέπει να γίνει έλεγχος επί των καταγγελιών και να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων και περαιτέρω έλεγχου σε βάθος των οικονομικών στοιχείων, με αναπόφευκτη καθυστέρηση.

Καταγγελία στο ΕΣΡ, όπως αποκάλυψε η στήλη, έκανε σε βάρος της Ελληνικής Τηλεοπτική ΑΕ ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, υποστηρίζοντας πως ο σταθμός ανήκει στον Φίλιππο Βρυώνη, ενώ ζητάει έλεγχο στα στοιχεία της SE.KA. International Services LTd (μετόχου της Ελληνικής Τηλεοπτικής ΑΕ) και τη βελγίδα μέτοχό της.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου