Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



@ Το Φάληρο θα συνεχίσει να επενδύει στα reality games και την επόμενη χρονιά και ίσως υπάρξει και μια νέα σειρά.

@ Όσο βγαίνουν τα χρήματα, δεν υπάρχει η συζήτηση για την ποιότητα του εκπεμπόμενου προγράμματος.

@ Ούτε, όμως, υπάρχει κανάλι να τον συναγωνιστεί.

@ Ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες του προγράμματος του ΑΝΤ1, έχει στα θετικά του, το Comedy Club και τη διάθεση για την παραγωγή καλών σειρών. Ο Τζόνι Καλημέρης, είχε διακρίνει το ταλέντο του.

@ Το ενδιαφέρον της ΕΣΗΕΑ για το ενοίκιο που πλήρωσε η Alter Ego, στη Digea, για να συνεχίζει να παραμένει στη ζωή το Mega, είναι αξιοσημείωτο.

@ Συγκρίνεται μόνο με την προσπάθεια που κάνει να μην περάσει το οργανόγραμμα της ΕΡΤ.

@ Δεν βρίσκει κανέναν άλλο λόγο διαμαρτυρίας για όσα γίνονται στα ΜΜΕ.

@ Για να επιτίθεται η ΝΔ στη δίοικηση της ΕΡΤ για το Οργανόγραμμα της, σημαίνει πως κάτι καλό θα έχει γίνει.

@ Η επιλογή της επίθεσης και η σφοδρότητα της, από το κόμμα που δεν δίστασε να κατεβάσει το διακόπτη στην ΕΡΤ, στις 11 Ιουνίου 2013, υποδηλώνει εκνευρισμό και ανησυχία από την εκπρόσωπο Τύπου, Μαρία Σπυράκη.

@ Η ΕΡΤ μπορεί να γίνει πιο ισχυρή, κάτι που ενδεχομένως χαλάει τα σχέδια όσων θέλουν να είναι περιορισμένη ή εξαφανισμένη από το χάρτη.

@ Είχε άλλωστε, ως δημοσιογράφος, ανακοινώσει στο κοινό του Mega το κλείσιμο της ΕΡΤ.

@ Για τους πρώην συναδέλφους της στο Mega, η εκπρόσωπος Τύπου δεν έχει ούτε μια λέξη, πάρα μόνο για τα εσωτερικά της ΕΡΤ, επικαλούμενη τους όσους, λίγους, προσήλθαν στην γενική συνέλευση.

@ Θυμίζουμε πως η ΝΔ κατάφερε και πέτυχε επί ένα χρόνο να μην προχωρήσει η αδειοδοτική διαδικασία στην τηλεόραση αρνούμενη να συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, ενώ πότε μας έλεγε πως δεν χρειάζεται να δοθούν άδειες, και πότε πως χωράνε 16!

@ Ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ που εκχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες τις ψηφιακές συχνότητες της χώρας στη Digea, από την οποία παραμένει εξαρτημένη ως σήμερα, η ΕΡΤ.

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου