Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ο Τόπας του ΣΚΑΪ, η ΕΣΗΕΑ και η απάντηση Σπίρτζη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απέκλεισε, ο Σπίρτζης,
τον Αχιλλέα Τόπα (του Σκάι)...


...και η ΕΣΗΕΑ ζητά την ανάκληση της απόφασης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ οφείλει να επισημάνει στον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ότι η ενημέρωση των πολιτών δεν μπορεί να συνδεθεί με το Μέσο Ενημέρωσης στο οποίο εργάζεται κάθε συνάδελφος. Υπενθυμίζουμε ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο της κριτικής. Και τα Μέσα Ενημέρωσης και η Εξουσία θα πρέπει να την ανέχονται. Κατά συνέπεια, ο πολιτικός κόσμος οφείλει να δέχεται την κριτική, την αντίθετη άποψη και αν πιστεύει ότι θίγεται να απαντά τεκμηριωμένα.

Ζητάμε συνεπώς την άμεση ανάκληση της απόφασης του κυρίου Υπουργού να αποκλείσει από την κάλυψη των δράσεων του Υπουργείου τον συνάδελφο δημοσιογράφο του Τ/Σ «ΣΚΑΙ» Αχιλλέα Τόπα, ο οποίος τυγχάνει διαπιστευμένος στο συγκεκριμένο Υπουργείο.
---
enimerosi24
---
«Πήραν μόνοι τους
διαζύγιο με την ενημέρωση»...


Το υπουργείο Υποδομών διαψεύδει «fake news του ΣΚΑΪ»...

Για fake news κάνει λόγο στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σχολιάζοντας μία είδηση που έκανε γνωστή μέσω Twitter ο... Άρης Πορτοσάλτε σχετικά με αποκλεισμό δημοσιογράφου του σταθμού από τις ενημερώσεις του υπουργείου.

Για την ακρίβεια, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε χθες, Δευτέρα, ένα tweet στο οποίο γράφει πως «στον διαπιστευμένο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Αχιλλέα Τόπα, έγινε γνωστό από το υπουργείο ότι δεν πρόκειται να ενημερώνεται για τις δράσεις του υπουργείου, με εντολή Χρήστου Σπίρτζη».

Το υπουργείο αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως «πρόκειται για ένα ακόμη Fake News από συγκεκριμένα άτομα του τηλεοπτικό σταθμού ΣΚΑΪ, ότι δήθεν αποκλείονται από την ενημέρωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Δεν συμβαίνει και δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, έχουν πάρει μόνοι τους διαζύγιο από την αντικειμενική ενημέρωση».
---
altsantiri.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου