Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Γ. Αλαφούζος - ΣΚΑΪ - Β. Μαρινάκης

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Επενδυτή για τον ΣΚΑΪ
αναζητά ο Γιάννης Αλαφούζος


… το παρασκήνιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μπορεί ο Θέμης Αλαφούζος να αναζητά αγοραστή για την «Καθημερινή», προκειμένου να απεμπλακεί από τα media, όμως ο Γιάννης Αλαφούζος ακούγεται ότι αναζητά επενδυτή, όχι για να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ, αλλά για να τον ενισχύσει!

Αν και είναι γνωστό ότι ο επιχειρηματίας δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, το αντίθετο μάλιστα ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες, ωστόσο θα επιθυμούσε να μοιραστεί με κάποιον επενδυτή τη νέα εποχή για τον ΣΚΑΪ που θα τη σηματοδοτήσει η παραπέρα ανάπτυξη στο πρόγραμμά του και θα είναι ορατή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό το όνομα που έχει ακουστεί έντονα είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα λέγεται ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την επιστροφή του εφοπλιστή στο μετοχικό σχήμα του ΣΚΑΪ, χωρίς κανείς όμως να γνωρίζει με βεβαιότητα την εξέλιξη αυτών των συζητήσεων. Την ίδια ώρα, άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι υπάρχει ήδη συμφωνία και συνεργασία Αλαφούζου - Μαρινάκη η οποία είναι προφορική και θα παραμείνει έτσι, αφού επιθυμία και των δυο είναι να μην αποτυπωθεί νομικά.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου