Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΕΤΗΠΤΑ - Ανακοίνωση ακύρωσης Γενικής Συνέλευσης

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανακοίνωση



Επειδή κατά τη δικάσιμο της 23ης Απριλίου 2018 η Πρόεδρος του Δικαστηρίου (Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ανακάλεσε την χορηγηθείσα προσωρινή διαταγή και επομένως ελλείψει νόμιμης Διοίκησης και εν αναμονή της Απόφασης του Δικαστηρίου, η προγραμματισθείσα για την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και μετ΄ αναβολή για την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠ. ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Νομικός Σύμβουλος ΕΤΗΠΤΑ

---
*

3 σχόλια:

  1. Ο επίλογος για το Μυλωνά! Τα ραδίκια μυρίζουν υπέροχα!

    Γκόσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ, ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ".
    Τα τελευταία λόγια του προέδρου στο Δ.Σ. της Ενωσης στις 05/03/2018.
    Η πλειοψηφία της Ενωσης μετά τα αποτελέσματα των ελέγχων της Εξελεγκτικής Επιτροπής και την πρόταση πέντε συμβούλων για οικονοικό έλεγχο από Ορκωτούς Λογιστές αποφάσισε να παραιτηθεί γιατί λογοδοτεί, λέει, μόνο στο εκλογικό σώμα. Αλλα ήθη.
    Στη συνέχεια οι παραιτηθέντες κατέθεσαν αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο για να διοριστούν εκ νέου ως διοίκηση. Και προσωρινά το πέτυχαν σε μια τελείως τυπική διαδικασία.
    Κάποιοι ήθελαν να πιστεύουν ότι έχει άλλη βαρύτητα ο διορισμός από το Δικαστήριο και πως θα λειτουργήσει ως κάθαρση των πεπραγμένων τους. Παραιτήθηκαν "διότι τέθηκαν ζητήματα ηθικής, διαφάνειας και νομιμότητας". Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου στις 23/04/2018, αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών, τους έκανε σαφές ότι οι λόγοι της παραίτησης, που επικαλέστηκαν, δεν παραγράφονται με την προσωρινή διαταγή του διορισμού και την ανακάλεσε, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του νομικού της Ενωσης.
    Τέως Πρόεδρος και τέως Γ.Γ. με τους ακολούθους τους είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ΕΤΗΠΤΑ χωρίς Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέως πρόεδρος και τέως Γ.Γ. έχουν συμπαραστάτες και συνυπεύθυνους. Στις 19/03/2018 κατατέθηκε αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο για διορισμό προσωρινής διοίκησης προτείνοντας τα ίδια πρόσωπα τα οποία παραιτήθηκαν. Τη συγκεκριμένη αίτηση την υπέγραψαν πενήντα εννέα συνάδελφοι με πρώτο τον ...έμπειρο συνδικαλιστή Χαράλαμπο Κοντό. Για να γνωρίζουμε ποιοί έσυραν την ΕΤΗΠΤΑ στα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή