Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 16/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προσεχώς…

Μια από τις υποθέσεις που ξεχάστηκαν ήταν τα διάφορα “δώρα” της Siemens σε δημοσιογράφους. Αυτές οι σελίδες χάθηκαν, ξεχάστηκαν, “θάφτηκαν” και μάθαμε μόνο για το ταξίδι ενός και μόνο δημοσιογράφου. Οι άλλοι προφανώς και δεν λάμβαναν τίποτα...
---
Επιστροφή στην τηλεόραση
για τον Δημήτρη Μιχαλέλη

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι εργαζόμενοι στη “Real News” αποχαιρέτησαν χθες Παρασκευή τον διευθυντή της εφημερίδας και του ευχήθηκαν “καλή τύχη” στα νέα του καθήκοντα.
---
Δελτίο Τύπου υπ. Επικρατείας

Η ΝΔ θέλει να συνεχιστεί το καθεστώς της διαπλοκής που η ίδια καλλιέργησε τις τελευταίες δεκαετίες.

Η ΝΔ δεν θέλει να δοθούν άδειες στα κανάλια για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.

Ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφωνίες, οφείλει να ανταποκριθεί στο συνταγματικό της καθήκον και να συμβάλει ούτως ώστε να αποκτήσει η χώρα Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με νόμιμη συγκρότηση.

---
Θετικό πρόσημο από ΕΡΤ και το 2017

Πλεονασματική προς όφελος του ελληνικού δημοσίου θα είναι η ΕΡΤ και το 2017, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που ενέκρινε το ΔΣ της εταιρείας. Ένα ποσό από τα 3 ευρώ που πληρώνουν στο ανταποδοτικό τέλος, μετεξελίσσεται σε φόρο και καταλήγει στον κρατικό προϋπολογισμό, βάσει μνημονιακής υποχρέωσης.
---
Φεύγουν από τον ΣΚΑΪ
για να πάνε στον Μαρινάκη

Κι άλλες αποχωρήσεις από το Φάληρο για Πειραιά -Παιανία. Στον τηλεοπτικό σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτός από τους Δημήτρη Τσίγγο, Νίκο Τσιμουρή και Βερενίκη Καραμανώλη, κατευθύνονται στην “Αλτερ Έγκο” από το ΣΚΑΪ οι, Παντελής Πλούμης, διευθυντής φωτογραφίας και Δημήτρης Μπαρλέτης επικεφαλής των γραφικών. Ενδιαφέρον για να μετακινηθούν έχουν εκφράσει και πρόσωπα από τον ειδησεογραφικό τομέα. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ της διοίκησης και του προσωπικού για να δουν τι συμβαίνει.
---
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τράπεζα Πειραιώς ζητά ολόκληρο το ποσό του δανείου από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ με τις προσαυξήσεις. Η εξέλιξη αυτή καταρρίπτει πλήρως τις αιτιάσεις περί εξυπηρέτησης των δανειακών υποχρεώσεων του κόμματος του, στις οποίες προέβη ο προέδρος της ΝΔ κατά τη συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά στη Βουλή, και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου