Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

... "Πήγασος" - Σκαναβής - "Ελεύθερος Τύπος" μια οικογένεια (;) ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Μπόμπολας θέλει Σκαναβή στον "Πήγασο"

Φώτης Μπόμπολας, Αλέξης Σκαναβής
Πρόταση να αναλάβει εξ ολοκλήρου το management

Πρόταση στον παλαιό της συνεργάτη και άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης, Αλέξη Σκαναβή, να αναλάβει εξ ολοκλήρου το management του "Πήγασου" έχει καταθέσει η οικογένεια Μπόμπολα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες.

Για τους γνωρίζοντες
τη μιντιακή πιάτσα, πρόκειται για ένα γεγονός που κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί, δεδομένων των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο άλλοτε κραταιός όμιλος, αλλά και της διαχρονικής άριστης σχέσης που διατηρεί ο εκδότης του "Ελεύθερου Τύπου" με την μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια.

Ο τελευταίος "έτρεχε" για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τον "Πήγασο", ενώ ήταν ο πρώτος διευθύνων σύμβουλος του πιεστηρίου των Μπόμπολα και Ψυχάρη (με τον οποίο επίσης έχει διαχρονικό δίαυλο επικοινωνίας, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ολική επαναφορά των σεναρίων περί συγχώνευσης ΔΟΛ - Πήγασου, προοπτική που φέρεται να ενισχύει και η ίδια η κυβέρνηση) και εμπορικός διευθυντής του Mega την περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας του καναλιού.

Όπως λένε εκείνοι που είναι σε θέση να ξέρουν από πρώτο χέρι τα σχετικά παρασκήνια, σε περίπτωση που ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις Σκαναβή - Μπόμπολα, στην ομπρέλα του "Πήγασου" θα προστεθεί και ο "Ελεύθερος Τύπος".

Με βάση δε τους ίδιους κύκλους, εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο θα υπάρξουν σύντομα, αφού, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά "τα... ανοίγματα του Ομίλου δεν μπορούν να περιμένουν".
---
πηγή: media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου