Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 24/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανοδικά ο Sport24 Radio

Συνεχίζει την ανοδική πορεία του ο Sport24 Radio103,3. Τα τελευταία στοιχεία ακροαματικότητας (τελευταίες 4 εβδομάδες) επιβεβαιώνουν ότι ο Sport24 Radio 103,3 για πρώτη φορά στην ιστορία του ξεπέρασε το 4% φτάνοντας το 4,1% επί του πληθυσμού, έχοντας μειώσει την «ψαλίδα» με τον ανταγωνισμό (ΣΠΟΡ FM) και με σταθερά ανοδική πορεία για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις στο αντρικό κοινό. Στην απογευματινή ζώνη, σε σχέση με τα περσινά του νούμερα επί του πληθυσμού, και ειδικά στο αντρικό κοινό 25-54, πέτυχε θεαματική αύξηση της τάξεως του 65% της καθημερινές και 87% το Σαββατοκύριακο.
---
“Παγώνει” η εφημερίδα Καλογρίτσα

“Παγώνει” το σχέδιο για την έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας από το Χρήστο Καλογρίτσα, μετά τον αποκλεισμό της οικογένειας από τις τηλεοπτικές άδειες. Το εγχείρημα θα συζητηθεί εκ νέου τον Ιανουάριο. Την έκδοση είχαν αναλάβει ο Πάνος Παναγιώτου και ο Χρήστος Μαχαίρας.
---
Συζητήσεις για συνεργασία

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται οι Νίκος Χατζηνικολάου και Βαγγέλης Μαρινάκης για συνεργασία στο νέο τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει υπογραφές.
---
Για τον Σταύρο Καπάκο


Ο Σταύρος Καπάκος δεν είναι μόνο πρώην διευθυντής σύνταξης της «Αυγής» της Κυριακής. Η επαγγελματική του διαδρομή είναι μεγάλη και σημαντική. Πριν από την «Αυγή» εργάστηκε επί περίπου 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον ενημερωτικό τομέα του Mega, αυτό θα έπρεπε να είναι γνωστό, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η διαδρομή του στη δημοσιογραφία είναι μεγάλη -έστω και λόγω ηλικίας- και πάντως δεν περιορίζεται στα τρία τελευταία χρόνια της «Αυγής» (...) ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο https://www.avgi.gr/
---
Παρουσίαση προγράμματος από την ΕΡΤ3

Σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι η ΕΡΤ3 παρουσιάζει το ραδιοτηλεοπτικό της πρόγραμμα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
---
Στο ραδιόφωνο του Action 24 ο Χρ. Κώνστας

Ο Χρήστος Κώνστας μετακινείται και στο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού Action, εκτός από τον τηλεοπτικό σταθμό.

---
---
Τα σεξουαλικά βίτσια της συζύγου του εκδότη

Που έγιναν κουίζ…

Δεν έχει το Θεό του ο Κουρτάκης… Βεβαίως αυτό είναι και ένα από τα στοιχεία της επιτυχίας του. Η δημοσιογραφική του όμως δεινότητα και η μαχητικότητα που επιδεικνύει στο ρεπορτάζ, πολλές φορές ξεπερνάει και τον ίδιο… Σαν να αυτονομείται η ιδιότητα του δημοσιογράφου από τον άνθρωπο… Μοιραία τα αδιαμφισβήτητα δημοσιογραφικά του προσόντα – κάποιες φορές, μπερδεύονται και με τις εκδοτικές κόντρες και μπορεί να χαθεί το μέτρο… Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κουίζ που φιλοξενεί στη στήλη του στο προχθεσινό φύλλο των «Παραπολιτικών» αφήνοντας άναυδους του αναγνώστες γράφοντας: «Ποια σύζυγος εκδότη αρέσκεται όταν κάνει σεξ να φοράει και τις ψηλοτάκουνες γόβες της»;
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου