Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 31/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αγωνία στο MEGA
για την επαναφορά του καναλιού

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις διοίκηση και εργαζόμενοι του Mega. Η κατάθεση της σχετικής διάταξης από τον Νίκο Παππά θα προσδιορίσει και το μέλλον του καναλιού. Εκτιμάται πως θα ασκηθούν πιέσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση ώστε και το Mega να συνεχίσει να εκπέμπει με βεβαίωση προσωρινής λειτουργίας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού με την είσοδο παλιών και νέων μετόχων.
---
Παππάς: Το ΕΣΡ διοργανώνει
το διαγωνισμό και χορηγεί τις άδειες

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ

Επαναλαμβάνουμε. Η αρμοδιότητα για όποιον νέο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες είναι πλέον στο ΕΣΡ, όπως προέβλεπε από την αρχή ο Ν. 4339/15.
Η δικαιολογία των αρμοδιοτήτων δεν υπάρχει για τη ΝΔ. Ουδείς αντιλαμβάνεται ποιες προϋποθέσεις, ή μήπως δικαιολογίες, θέτει για ακόμα μία φορά.
Η ΝΔ έχει την υποχρέωση να αποδείξει ότι έχει τη στοιχειώδη αίσθηση συνταγματικής ευθύνης και να συμβάλλει στη συγκρότηση ΕΣΡ.
---
ΕΡΤ: “Είναι ή δεν είναι
δημοσιογραφικό θέμα ο κ. Πολύδωρας;”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα μπορούσαμε να απολογηθούμε για το αν κάπου έχει αδικηθεί οποιοδήποτε κόμμα, και να επανορθώσουμε.
Δεν πρόκειται όμως να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε. Σε ποιον αρνήθηκε ποτέ η ΕΡΤ δημόσιο βήμα για να εκθέσει τις απόψεις του;Είναι ή δεν είναι δημοσιογραφικό θέμα ο κ. Πολύδωρας, πολλώ δε μάλλον όταν στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί;

Όποιος θέλει να του υποβάλουμε λίστες με καλεσμένους ή ερωτήσεις, ας το δηλώσει ευθέως…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ
---
Βγάζει πρόγραμμα το ραδιόφωνο του Action24

Με το “Πρώτο Θέμα” θα συνεργαστεί ο ραδιοφωνικός σταθμός Action 104,6 FM. Η εφημερίδα των Τ. Καραμήτσου και Θ. Αναστασιάδη θα παράγει τα δελτία ειδήσεων για το ραδιοφωνικό αδελφάκι του Action 24 (Διονύσης Παναγιωτάκης 901%-Red Scenery 10% (Πέτρος Κυριακίδης 7,46%]) που θα ξεκινήσει από σήμερα νέο πρόγραμμα. Οι προγραμματισμένες εκπομπές είναι: Κωνσταντίνα Ανάγνου και Κώστας Λασκαράτος (6-8 το πρωί), Δημήτρης Καμπουράκης (8-10 το πρωί), Αγγελική Σπανού και Ανδρέας Χριστοδουλάκης (10-12 το μεσημέρι), Χρήστος Κώνστας και Δημοσθένης Καρμοίρης (12-2 το μεσημέρι), Γιώργος Κουβαράς (Magazino, 2-3 το μεσημέρι) Πόπη Δομάζου (3-6 το απόγευμα), Κατερίνα Πουλοπούλου (6-9 το βράδυ), Γιάννης Ιωάννου (10-1 το μεσημέρι, τα Σαββατοκύριακα) κ.ά.
---
Στον αέρα το NovasportsstoriesHD

Ξεκινάει σήμερα το NovasportsstoriesHD στη Nova. Είναι το νέο αθλητικό κανάλι είναι αφιερωμένο σε ιστορικές στιγμές του αθλητισμού με 24ωρο πρόγραμμα. Οι εκπομπές και τα αφιερώματα που θα μεταδίδονται από το νέο κανάλι θα είναι το “Timeline”, τα “Legend Stories”, το “Matchback”, το “Novasports Classic Zone” και το “Today”.
---

«Διαζύγιο» Alpha – Λαζόπουλου

Οριστικό θα πρέπει να θεωρείται το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Alpha και στον Λάκη Λαζόπουλο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το χάσμα απόψεων που διαπιστώθηκε, πριν την ακύρωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών, μεταξύ της εταιρείας και του ηθοποιού δεν μπορεί να γεφυρωθεί. Ο Λάκης Λαζόπουλος τάχθηκε υπέρ της διαδικασίας χορήγησης των αδειών, ενώ ο σταθμός βγήκε εκτός δημοπρασίας. Τα προηγούμενα χρόνια ο Alpha είχε δώσει βήμα στον Λ. Λαζόπουλο αναθέτοντάς του έναν δημιουργικό ρόλο, ερχόμενος σε σύγκρουση και με το ΕΣΡ, όσο και με το υπόλοιπο τηλεοπτικό σύστημα. Στην κρίσιμη αυτή στιγμή η διαφοροποίηση ήταν τόσο έντονη που τελικά ο Λ. Λαζόπουλος και ο Alpha δεν μπορούν πλέον να συνυπάρξουν.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου