Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 30/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Σαραντόπουλος,
ο Ψυχάρης
και οι ...20.000 ευρώ

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Σαραντόπουλος
Οι εργαζόμενοι της «Απογευματινής», που έχει κλείσει εδώ και έξι χρόνια, ζήτησαν από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ελέγχει τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων να καλέσει και τον εκδότη της ιστορικής εφημερίδας, Κωνσταντίνο Σαραντόπουλο. Το αίτημα που κατατέθηκε συνοδεύεται από ένα έγγραφα που «δείχνουν» όμως μόνο διαρροή χρημάτων από το ταμείο της επιχείρησης, αλλά και ύποπτες μεταφορές χρηματικών ποσών μεταξύ offshore εταιρειών και στελεχών της διοίκησης της «Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ».

Ψυχάρης
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ' αριθμ. 1553/2016 απόφασή του παρέπεμψε σε νέα δίκη τον ισχυρό ανήρ του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη. Η υπόθεση είχε φτάσει αρχικά στο ακροατήριο τον Αύγουστο όμως, τότε το δικαστήριο είχε κάνει δεκτή την ένσταση ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης. Ωστόσο τούτο ακυρώθηκε καθώς έγινε δεκτό ότι στο περιεχόμενο του δεν περιγραφόταν επακριβώς εάν ο κ. Ψυχάρης τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται από αμέλεια ή από πρόθεση και η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Τέλλογλου 
Ο Τάσος Τέλλογλου εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, ως ανακοίνωσε επίσημα το κανάλι (και ως είχαμε γράψει προ ημερών). Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θα συμμετέχει στην εκπομπή «Ιστορίες» μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα και θα σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Μαυραγάνη
Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα στο Epsilon TV μια νέα εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή με τίτλο «Επίκαιρα» και παρουσιάστρια τη Φαίη Μαυραγάνη, μια από τις πλέον αξιοπρεπείς δημοσιογράφους και παρουσιάστριες, η οποία θα συνεχίσει και τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού κάθε Σαββατοκύριακο.

Action FM 104,6
Ο Δημοσθένης Καρμοίρης θα έχει ρόλο πίσω από τα μικρόφωνα στο νέο πρόγραμμα (από 1/11) του ανανεωμένου ραδιοφωνικού σταθμού Action FM 104,6. Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά 12:00 με 14:00, μαζί με τον Χρήστο Κώνστα!, και θα σχολιάζει… τα πάντα.

Καμπουράκης
Στον κόσμο του διαδικτύου εισήλθε ο δημοσιογράφος του Mega, Δημήτεης Καμπουράκης, δημιουργώντας το Lionnews.gr. ανάμεσα στους συνεργάτες του συγκαταλέγονται οι Στέλλα Αλαφούζου, Αντώνης Αναστασόπουλος, Γιώργος Αποστολόπουλος, Ελενα Ζαβιτσάνου, Νίκος Κατσίμπαλης, Θοδωρής Κολλυδάς, Βούλα Κουρκουλή, Κώστας Λάβδας, Μαρία Λεκάκου, Γιούλα Ράπτη και άλλοι.

20.000 αλλιώς… μούγκα
Αρκετοί ραδιοφωνικοί σταθμοί (κυρίως της Θεσσαλονίκης) κλήθηκαν να πληρώσουν από 20.000 ευρώ για τη μετάδοση του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Από τον Ολυμπιακό απάντησαν, και ορθώς, ότι «είναι στην ευχέρεια κάθε ΠΑΕ, το πώς θα διαχειριστεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της».

Κωστόπουλος στον Γιαννακόπουλο
Το Ratpack.gr αποτελεί το νέο αντρικό site της DPG Digital Media, του πληρέστερου δικτύου digital media στην Ελλάδα και φέρει την υπογραφή έμπειρων συντακτών του χώρου, καθώς και την επιμέλεια του υπεύθυνου Lifestyle περιεχομένου Πέτρου Κωστόπουλου. Με την πλούσια θεματολογία του που περιλαμβάνει κατηγορίες όπως στυλ, σχέσεις, άποψη, αθλητισμός, συνεντεύξεις, γυναίκες, αυτοκίνητο, ταξίδι, τεχνολογία, αλλά και προτάσεις για έξοδο, φαγητό και διασκέδαση.

ΕΡΤ
Τέσσερις φορές μέσα σε 20 λεπτά έπαιξε η ΕΡΤ τη δήλωση της Ολγας Γεροβασίλη για την απόφαση του ΣτΕ! Πιο κρατική… πεθαίνεις. Η δε κυβερνητική εκπρόσωπος χρησιμοποίησε απαράδεκτο τόνο μιλώντας για τις εξελίξεις και το ακόμη χειρότερο είναι ότι δια στόματός της αμφισβητήθηκε η ίδια η Δικαιοσύνη!

Χούκλη
Ακρως συγκινητική ήταν η δήλωση της δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, Μαρίας Χούκλη, στο Πρακτορείο FM, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η Μαρία βγήκε νικήτρια προ ετών… 
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου