Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

... Μαρινάκης και Χατζηνικολάου συνέφαγαν με τον Παππά ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κι ο Χατζηνικολάου
στο γεύμα εργασίας Παππά - Μαρινάκη!


Δείτε ποιοι συνέφαγαν στον Πειραιά και ποιοι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο κανάλι

Μετά το γεύμα εργασίας που είχαν ο υπουργός Επικρατείας και ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο στο Φάληρο, ο Ν. Παππάς με τον Λευτέρη Κρέτσο συναντήθηκαν και με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα ακόμη γεύμα εργασίας.


Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας “CAPITAL” του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, το απόγευμα της Τρίτης και ενδιαφέρον έχει το ποιοι είχαν προσκληθεί.

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες στο γεύμα εργασίας παρευρέθηκαν -εκτός των Παππά, Κρέτσου και Μαρινάκη- και ο αντιπροέδρος της ALTER EGO, Γιάννης Βρέντζος, η συνεργάτιδα του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο τηλεοπτικό του εγχείρημα, Εύη Κουτσαυτάκη, ο εκδότης της Real News, Νίκος Χατζηνικολάου, ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης και ο Σωκράτης Κομινάκης.

Το γεύμα είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες και αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. 

Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται επαφές του Ν. Παππά και του Λ. Κρέτσου και με τους άλλους δύο καναλάρχες, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Θοδωρή Κυριακού.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου