Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

... STAR - διοίκηση και εργαζόμενοι: όχι κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σχόλιο "Α": ... αυτή η ταύτιση εργοδότη και εργαζόμενου - αν είναι έτσι... -  στο "σύνδρομο της Στοκχόλμης" παραπέμπει;..

Δεν θα γίνουμε κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ

Το STAR δεν πρόκειται να γίνει κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύουν σε όλους τους τόνους η διοίκηση του σταθμού και οι εργαζόμενοι, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Τα στελέχη του STAR ερμηνεύοντας την αιφνιδιαστική πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταθέσει τροπολογία με την οποία θα επιβάλλει βαρύτατες ποινές στα κανάλια που εκπέμπουν παράνομα, ως μια προσπάθεια πίεσης στους σταθμούς που δεν αδειοδοτήθηκαν να προχωρήσουν σε συμπράξεις και συνεργασίες με τους τέσσερις αδειοδοτηθέντες επιχειρηματίες καναλάρχες… υποστηρίζουν ότι αν η πρόθεση της κυβέρνησης – παρά το γεγονός ότι την πήρε πίσω, είναι να δεχθούμε τετελεσμένα για να μετατραπεί ο σταθμός σε κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ προτιμάμε να κλείσει!

Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη του STAR που παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, φέρονται αποφασισμένοι να αγωνιστούν με όλα τα νόμιμα μέσα για να παραμείνει ο σταθμός ανοιχτός και να μη χάσουν τις δουλειές τους… Ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν την επιθυμία τους το κανάλι να διατηρήσει τη φυσιογνωμία του σε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον επιχειρηματία Σαββίδη.

@ Ομολογουμένως τα περί «Συριζοκάναλου» είναι μια νέα διάσταση που απουσίαζε ή τουλάχιστον, δεν είχε τονιστεί πριν την πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής την τροπολογία… Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι είναι αποτέλεσμα της καχυποψίας που γεννήθηκε τις τελευταίες ώρες, δημιουργώντας νέο γύρο έντασης.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου