Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 15/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι φωτογραφικές προσλήψεις,
ο Αρναούτογλου και η παντόφλα… 

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

* 51 προσλήψεις προανήγγειλε με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η ΕΡΤ. «Πόσες εξ αυτών δεν είναι “φωτογραφικές” άραγε;» αναρωτιούνται στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου.

* Ειρήσθω εν παρόδω, το ότι ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μεταπήδησε στην ΕΡΤ με καθημερινή ημίωρη εκπομπή υγείας προκάλεσε αντιδράσεις και στην Αγία Παρασκευή και εργαζόμενοι αναρωτιούνται πώς γίνεται να είναι και εκεί και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ταυτόχρονα (ήτοι να έχει δύο θέσεις δημοσίου);

* Η μακροβιότερη εκπομπή της ΕΡΤ που συνεχίζει ακόμη να προβάλλεται είναι το «Στα Ακρα» με τη Βίκυ Φλέσσα και -οποία έκπληξις- ξεκίνησε, για 14η σεζόν. Αμ, πώς…

* Επανήλθε το «The 2night show» στον ΑΝΤ1 και, όπως διάβασα στο Twitter, «Ευτυχώς υπάρχουν καλεσμένοι που λένε ωραία πράγματα και δεν χρειάζεται να μιλάει πολύ ο Αρναούτογλου».

* Είναι τυχαίο (με δεδομένο ότι το κανάλι του Μαρινάκη θα ονομάζεται One ή Channel One) ότι το Mega Κύπρου μετονομάζεται σε… Mega One;

* Σε συμφωνία με το στούντιο της Paramount προχώρησε ο OTE TV και θα έχει τα δικαιώματα πρώτης προβολής των ταινιών της εταιρίας. Συνάμα, στη συνδρομητική του πλατφόρμα εντάχθηκε και το παιδικό κανάλι Smile TV.

* Ο Γιάννης Λοβέρδος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας «Βραδυνή». Και τη θέση του θα αναλάβει ο διευθυντής του «Πρωταθλητή» Σωτήρης Πουλόπουλος, ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο restart που θα κάνει η ιστορική εφημερίδα του Κώστα Μήτση.

* Η Μίνα Αρναούτη εξέθεσε τη Ζήνα Κουτσελίνη όταν από την εκπομπή της στο Star της ζήτησε να κατεβάσει μια ανάρτηση (με ένα ανέκδοτο για αλκοόλ), «στο λέω ως μάνα» είπε. «Ας έπαιρνες τηλέφωνο, τότε» απάντησε η συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη.

* Η ζώνη «Κλασικοί ντετέκτιβ» της ΕΡΤ συνεχίζεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 19:00 και μετά τον Ηρακλή Πουαρό (απόλαυση κάθε του επεισόδιο, mon ami) από σήμερα ξεκινά ο 4ος κύκλος της σειράς «Μις Μαρπλ» (επίσης της Αγκαθα Κρίστι).

* Φωνές και κακό ανάμεσα σε Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου επειδή η σύζυγος επέτρεψε παραπάνω ώρα στον «αέρα» του Epsilon ΤV στον μάγειρα Δημήτρη Δαλιάνη. Τα βρήκαν στο σπίτι ή έπεσε… παντόφλα;

* Κάθε Κυριακή στις 09:00 το πρωί, ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης ξεφυλλίζει την ιστορία του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού στο «Ντοκιμαντέρ», τη νέα εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ για στιγμές του παρελθόντος, με έρευνα, ρεπορτάζ, ντοκουμέντα.

* Σοβαρή, ενημερωμένη και χωρίς περιττές… φανφάρες είναι η καθημερινή αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των ΣΠΟΡ» με τον Πάνο Μπλέτσο. Το the point.

* Ξεκινά για δεύτερη σεζόν, στις 18:50 στο Star το «Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή, κόπια του γνωστού «Ραντεβού στα τυφλά» και μια εκπομπή που αδικεί το ταλέντο του ηθοποιού και υποτιμά τη νοημοσύνη μας.

* Με Πέγκυ Ζήνα και αύριο Ολγα Κεφαλογιάννη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (στις 10:00) η εκπομπή «Jenny Jenny» με την Τζένη Μπαλατσινού. Από πρωτοτυπία, στις καλεσμένες, άλλο τίποτε…
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου