Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 17/10 (β) ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Διακόπτει τη συνεργασία με τον
ανταποκριτή στην Τουρκία …μετά την γκάφα

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ, Μιχ. Ψύλος, γίνεται εκ νέου λόγος για τραγικό σφάλμα: 


«Μετά το τραγικό σφάλμα στο τηλεγράφημά μας με τίτλο "Τουρκία: Ο Ερντογάν για τα σύνορα του Οθωμανικού κράτους, τη Μοσούλη, τη Θράκη και την Κύπρο", το ΑΠΕ-ΜΠΕ διακόπτει τη συνεργασία του με τον συνεργάτη-ανταποκριτή του στην Τουρκία, Άρη Αμπατζή.»
---
Αύριο η νέα διάσκεψη του ΣτΕ
για τις τηλεοπτικές άδειες


Η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, για το απόγευμα της Τρίτης.

Κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βάσιμου και του έννομου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Όμως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΪ, καθώς και οι εταιρείες Alter Ego και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), έχουν καταθέσει νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων. Οι αιτήσεις, επικεντρώνονται στα «πόθεν έσχες» των διαγωνιζομένων.
---
“Παγώνει” ο διαγωνισμός
για τις 51 θέσεις στην ΕΡΤ

Κέρδισε η ΠΟΣΠΕΡΤ τα ασφαλιστικά μέτρα κατά των 51 προσλήψεων με δελτίο Παροχής Υπηρεσιών στην ΕΡΤ. Τον Ιανουάριο θα γίνει η κύρια εκδίκαση της υπόθεσης και μέχρι τότε “παγώνει” η διαδικασία της προκήρυξης.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Διοίκησης της ΕΡΤ
---
Επανήλθε το ThePressProject

Με νέα μορφή επανήλθε το thepressproject.gr το οποίο με την οικονομική υποστήριξη των αναγνωστών του συνεχίζει να λειτουργεί.
---
"Πρώτο"

Συζητήσεις με το αμερικάνικο δίκτυο ABC για το «Πρώτο» κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επαφές υπάρχουν και με τον Λοΐζο Ξενόπουλο, πρώην διευθυντή προγράμματος στο Mega.
---
πηγή: Τυπολογίες/Enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου