Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 21/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η επιστροφή Καλογρίτσα,
τα φέσια στους μισθούς και ο Τατούλης

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Χαμένος
Λαλίστατος ήταν την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Παππάς, κερδισμένος όχι. Διότι κερδισμένη της εμφάνισης Παππά στον ΣΚΑΪ ήταν η Σία Κοσιώνη, η οποία παρέδωσε εκ νέου μαθήματα του πώς συνομιλείς, να ρωτάς και να χειρίζεσαι μια (σημαντική) συνέντευξη.

Πίσω οι μισθοί
Εντονες καθυστερήσεις στη μισθοδοσία παρατηρούνται στην ιστορική εφημερίδα "Στο Καρφί", το management της οποίας έχει αναλάβει ο όμιλος των "Παραπολιτικών". Οι καθυστερήσεις έχουν ξεπεράσει, σε ορισμένες περιπτώσεις, τους πέντε μήνες.

* Μεγάλες καθυστερήσεις μισθών και στο περιοδικό «Επίκαιρα» (του Λιβάνη) καθώς φτάνουν έως και τους 3,5 με 5 μήνες.

* Ειρήσθω εν παρόδω, οι εργαζόμενοι της «Real News» ενημερώθηκαν ότι το αναδρομικό «κούρεμα» 10% που είχε γίνει στους οφειλόμενους μισθούς τους, παγιώνεται και μονιμοποιείται.

Καλογρίτσας, η επιστροφή
Αφού πήρε τηλεοπτική άδεια (στη δημοπρασία) αλλά την έχασε διότι δεν κατέβαλλε την πρώτη δόση, ο Χρήστος Καλογρίτσας, εγκατέλειψε μεν το πλάνο για την επανέκδοση της εφημερίδας «Πρώτη» αλλά εμπλέκεται στην εφημερίδα που ετοιμάζει να κρεμάσει στα περίπτερα στις 27 Νοεμβρίου ο Κώστας Βαξεβάνης. Μαθαίνουμε ότι θα ονομάζεται «Κυριακάτικη».

Μόδα
Τι θα γίνει με τη μόδα «δεν έχω τι να γράψω για τηλεκριτική κι ας ασχοληθώ με την Κωνσταντίνα;». Προφανώς, επειδή υπάρχει ανταγωνισμός, βολεύει ορισμένες «καγκουρίνες» των πλήκτρων να ασχολούνται με τη Σπυροπούλου και τον Alpha. Και όσο δεν ασχολείται η Κωνσταντίνα, και καλά κάνει, τις πονάει…

Από τις καλύτερες
Με ψύχραιμη και αναλυτική ματιά προέβαλλε τις συνέπειες του Brexit η εκπομπή «Ειδικές αποστολές» της ΕΡΤ με τον Φάνη Παπαθανασίου. Από τις καλύτερες εκπομπές.

Ανέκδοτο
«Δεν είμαστε κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε στην παρέμβασή του στο συνέδριο του κόμματος ο εκπρόσωπος εργαζομένων της εφημερίδας «Αυγή». Μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο…

Φυλάκιση στον Τατούλη λόγω εφημερίδας
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο επιβλήθηκαν στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου για παράβαση καθήκοντος ύστερα από καταγγελία της εφημερίδας «Ελευθερία». Σύμφωνα με το Ν. 3548/2007 προβλέπεται ίση κατανομή των δημοσιεύσεων στις εφημερίδες που έχουν το σχετικό από τον νόμο δικαίωμα αλλά το ηγετικό δίδυμο της Περιφέρειας τον αγνόησε επί διετία (2011-2012).
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου