Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 22/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κιμπουρόπουλος - Κυριακόπουλος στην Digea

Ο κ. Κώστας Κιμπουρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ, ανέλαβε από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Digea. Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Digea ανέλαβε ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του STAR CHANNEL.

Τόσο ο κ. Κιμπουρόπουλος όσο και ο κ. Κυριακόπουλος συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας από την πρώτη ημέρα της σύστασής της, διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της μετάβασης της χώρας στην ψηφιακή τηλεοπτική εκπομπή και έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου.
---
Τηλεοπτικός σταθμός

από την Περιφέρεια Αττικής!

Και η Περιφέρεια Αττικής θέλει να μπει στο παιχνίδι της τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενεργό ενδιαφέρον για την απόκτηση άδειας περιφερειακής εμβέλειας και τη συνεργασία με άλλους φορείς ΜΜΕ για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος.
---
Επιστροφή Τέλλογλου στον ΣΚΑΪ

Επέστρεψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Τάσος Τέλλογλου, μετά το μικρό του πέρασμα από το Star. Από χθες είναι ξανά στο δυναμικό του σταθμού και θα πλαισιώσει την ομάδα των “Ιστοριών” μαζί με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα.
---
Ιδέες Action 24 στην ΕΡΤ

Από τους άνεργους …στους σχολιαστές. Μόλις στις αρχές της βδομάδας η ΕΡΤ διαμαρτυρόταν για την προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ επί του διαγωνισμού των 51 δημοσιογράφων ισχυριζόμενη πως δεν μπορεί να προσλάβει άνεργους. Υποσχόταν μάλιστα πως θα βρει άλλους τρόπους. Και ως εκ θαύματος η λύση ήταν να προσληφθούν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, με την συνήθως προβληματική επιλογή της μικτής παραγωγής, με μια ιδέα που θυμίζει έντονα Action 24… Μια ομάδα δημοσιογράφων θα συζητά, εκ νέου τα θέματα της επικαιρότητας κάθε απόγευμα στις 6.30 ως τις 8.00 το βράδυ.
---
"Αλτερ Έγκο":

"Τι έχει να κρύψει
ή να φοβηθεί ο κ. Αλαφούζος;"

Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.» απαντώντας σε πρότερη ανακοίνωση του Ομίλου ΣΚΑΪ, επισημαίνει τα εξής:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τα μαθήματα περί αξιοπιστίας στον χώρο των media από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο. Με τη διαφορά ότι ο ίδιος και η εν γένει ενασχόλησή του με την τηλεόραση θα μπορούσαν δίχως αμφιβολία να διδάσκονται ως παράδειγμα προς αποφυγή. Μπορεί ο κ. Αλαφούζος να ξεχνά (ή να προσποιείται πως ξεχνά) τα πεπραγμένα του, ωστόσο οι πάντες γνωρίζουν πως ορισμένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του εγχώριου τηλεοπτικού γίγνεσθαι φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του (...)
Ολόκληρη η ανακοίνωση ΕΔΩ
---
Χωρίς ανακοίνωση για Καπάκο

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετική με την τύχη του Σταύρου Καπάκου. Μήπως το θέμα παραμένει τελικά ανοικτό;

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου