Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

... ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: η διαπλοκή στις πρώτες 100 ημέρες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


** Τα έργα των πρώτων 100 ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στον κρίσιμο τομέα της διαπλοκής, είναι ελάχιστα.

** Το μόνο ουσιαστικό βήμα που έγινε ήταν με την απαίτηση του ενοικίου συχνοτήτων (2011-2014) από τον υπουργό Νίκο Παππά, ως αποτέλεσμα της εργασίας που έκανε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, υπό το Λευτέρη Κρέτσο.

** Στο ΑΠΕ, κόπηκαν όσοι δεν εμφανίζοταν και υπάρχει η απαίτηση να εργάζονται όσοι πληρώνονται. Σοβαρές αλλαγές για τον τρόπο λειτουργίας του.

** Η μεγάλη απογοήτευση ως τώρα είναι η ΕΡΤ. Μέσα από απίστευτα λάθη, η κυβέρνηση, πέτυχε ως σήμερα να μην εκπέμπει η ΕΡΤ, αρνούμενη την άμεση επαναλειτουργία της, και η πρόταση της για το διοικητικό σχήμα, προκαλεί ένταση στο υπουργικό συμβούλιο, στην κοινοβουλευτική ομάδα και το ΣΥΡΙΖΑ.

** Μήπως πρέπει υπάρξει μια άμεση αντίδραση;

** Πήρε το παιχνίδι πάνω του ο Γιάννης Αλαφούζος και όρισε τη Λία Παρασκευά ως υπεύθυνη για τον ενημερωτικό τομεά, αφήνοντας την υψηλή εποπτεία στο Σταμάτη Μαλέλη.

** Σημαντική παρουσία στο ΣΚΑΪ, έχτισε και ο Τάκης Χατζής, ο οποίος προκάλεσε το ενδιαφέρον του (πρώην) μεγάλου καναλιού, καθώς εκφράζει ηπιότερες και δημοκρατικές απόψεις, εν αντιθέση με τους …τζιχαντιστές του Μνημονίου.

** Δοκιμάζει ο Σταύρος Ψυχάρης και δοκιμάζεται.

** Τα μισά παιδιά από το Ποτάμι και το protagon έχουν συνδράμει στην αναγέννηση της Ελλάδας, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, στηρίζοντας Σημίτη, και στήνοντας του Ολυμπιακούς Αγώνες της Γιάννας.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου