Τρίτη 26 Μαΐου 2015

... εφημ. "ΕΞΠΡΕΣ" και οικογένεια Καλοφωλιά πτώχευσαν !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πτώχευσε
όλη η οικογένεια Καλοφωλιά
και η Εφημερίδα "ΕΞΠΡΕΣ"


Μεγάλη νίκη των εργαζομένων

Σε κατάσταση πτώχευσης κήρυξε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών την εταιρία «ΕΞΠΡΕΣ - Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εξέδιδε την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, αλλά και τα φυσικά πρόσωπα Γεώργιο Καλοφωλιά, Δημήτριο Καλοφωλιά, Μαρίνα Καλοφωλιά και Αμαλία-Αλίντα Καλοφωλιά.

Το δικαστήριο εξετάζοντας τα στοιχεία που κατέθεσε η δικηγόρος των εργαζομένων έκρινε ότι η οικογένεια Καλοφωλιά ως μέτοχοι έχουν την εμπορική ιδιότητα.

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται σταθμός στον αγώνα εργαζομένων απέναντι σε εταιρίες που δεν πληρώνουν.

Οι εργαζόμενοι της ΕΞΠΡΕΣ όχι μόνο δικαιώθηκαν γιατί ανοίγει ο δρόμος για την διεκδίκηση των οφειλομένων τους, αλλά έδωσαν και μια απάντηση σε όσους εδώ και ενάμισι χρόνο τους κατηγορούσαν ότι η αίτηση πτώχευσης εξυπηρετούσε τον εργοδότη...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

10 σχόλια:

  1. Κορυδαλλό πότε με το καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι off-shore πτωχεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTH EINAI H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ.ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ.ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ λυπάμαι τον γέρο, ποτέ δεν είδε πόσο άχρηστα ήταν τα παιδιά του.
    Δούλεψα πάνω από 25 χρόνια εκεί, Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια αυτής της εταιρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τόσο ικανός άνθρωπος έβγαλε τέτοια βλήματα. Η κόρη είχε έννοια τότε που δούλευα για το αν είχε χαρτί υγείας η τουαλέτα και γιατί δεν σβήνουμε τα φώτα μετά το κατούρημα. Για γέλια και για κλάματα.

      Διαγραφή
  5. Να παίρνουν σειρα και να ισχύσει χωρίς ιδαίτερες διαδικασίες για την Τεγόπουλου και ολους όσους έχουν αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους με συνοπτικές διαδικασίες και φροντιδα του συνοδικού και βεβαίως χωρίς να εξαιρεθούν οι λογαριασμοί του εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα δείγμα του πόσο ελεύθερη και φιλική προς τον πολίτη, είναι η δικαιοσύνη όταν λειτουργεί ανεξάρτητα και οι αποφάσεις της δεν υπαγορεύονται απο τηλεφωνήματα πολιτικών.Δυστυχώς ζήσαμε αυτό το θλιβερό φαινόμενο επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης.Οι πολιτικοι φίλοι του Καλοφωλιά (Σαμαράς, Μητσοτάκης, Στουρνάρας, Βρούτσης, Μηταράκης κ.α) σε συνθήκες πλήρους αυθαιρεσίας (ίσως και Μασονίας) κανόνιζαν να βρίσκουμε παντού αδιαφορία και κλειστές πόρτες.Κάποια στιγμή όμως όλα τελειώνουν.Επιτέλους ήρθε η δικαίωση για τους εργαζόμενους και η τιμωρία για τους απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιθυρίζουν ότι θα το πάνε σε έφεση. Οπότε η δικαίωση για τους εργαζόμενους μάλλον θα αργήσει κανα δυό τρία χρόνια ακόμη...

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΙΜΗ.ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕΣΗ Ο ΣΥΝΔΙΚΟΣ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΕΦΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ.

      Διαγραφή
  7. Ξέχασες την Κατσέλη και το δάνειο που ακόμη το ψάχνουν οι υπηρεσίες των υπουργείων και για το οποίο έχουν γίνει και επερωτήσεις στη Βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή