Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

... ΚΕΔ - εκλογές στην ΕΣΗΕΑ 2015 ...

*
ΚΕΔ
***
*
Ο κόμπος έφτασε στο …χτένι

Τρεις πλειοψηφίες προθύμων στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σε τρείς θητείες από το 2009 – 2015 μας έστειλαν στον Μεσαίωνα, εσκεμμένα έπαιξαν το παιχνίδι των εργοδοτών και έκαναν την βρώμικη δουλειά.

Ταπείνωσαν τους δημοσιογράφους.

Ο στόχος των βαρόνων των ΜΜΕ και της πολιτικής ελίτ, ήταν και παραμένει:

  • εφημερίδες χωρίς δημοσιογράφους
  • δελτία ειδήσεων με πρόσωπα - επιλογές της κοινοβουλευτικής διαπλοκής -διαδίκτυο γαλέρα για τη νέα γενιά.
Σε μια περίοδο που η επικοινωνία και η προπαγάνδα καταπίνουν την ενημέρωση, για να σκοτώνουν ελεύθερα τα μνημόνια, οι δημοσιογράφοι έχουν μείνει στη τύχη τους, απλήρωτοι, χωρίς ΣΣΕ με ελεύθερες απολύσεις, χωρίς αποζημιώσεις. Και η κοινή γνώμη χωρίς ενημέρωση ή με στημένες καμπάνιες φόβου με non papers ή μέσα από τα τηλεπαράθυρα του συστήματος.

Η ανεργία ματώνει τον κλάδο και οι συνταξιούχοι μένουν πεταμένοι στη γωνία με τον ΕΔΟΕΑΠ στο κόκκινο και το Αγγελιόσημο να είναι μαζί με τους άλλους κοινωνικούς πόρους το εύκολο ΘΥΜΑ στο σφαγείο του Brussels Group.

Η επόμενη μέρα πρέπει να αφήσει απέξω τους πρόθυμους

Όχι διοικήσεις υποταγής στην ΕΣΗΕΑ

Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ)-Ανοιχτή ΕΡΤ καλεί τους συναδέλφους να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές και να δώσουν στην κάλπη την απάντηση που αξίζει για τους υποψηφίους της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που τα έδωσαν όλα στην διαπλοκή (συνέχεια ΕΔΩ)
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου