Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

... εργαζόμενοι Πρακτορείων Διανομής Εφημ.: Συνεχίζουμε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών

Συνεχίζουμε...


Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που συμμετέχουν σχεδόν καθολικά στην 24ωρη απεργία μας. Αυτή είναι και η αιτία που σήμερα δεν κυκλοφόρησαν εφημερίδες. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε αυτούς που έδωσαν βροντερό παρόν στην εντυπωσιακή απεργιακή συγκέντρωση – περιφρούρηση, έξω από τις πύλες των πρακτορείων, αλλά και αυτούς που για πρώτη φορά έκαναν το βήμα και στάθηκαν δίπλα στους υπόλοιπους εργαζόμενους.


Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία Τύπου στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής στα σχέδια των εργοδοτών και της κυβέρνησής τους. Απαιτούμε να υπογράψουμε άμεσα νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που να εξασφαλίζει ότι και η τελευταία, αλλά και να εργαζόμαστε σε ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες.

Η σημερινή απεργία αποτελεί την αρχή της κλιμάκωσης του αγώνα. Μέσα από μαζικές διαδικασίες οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην κατεύθυνση της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας, αλλά και της απόκρουσης των νέων αντεργατικών μέτρων που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.


Την επόμενη εβδομάδα διεξάγονται οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Σωματείου μας και οι εργαζόμενοι καλούνται να πάρουν μαζικά μέρος και να στηρίξουν την ταξική γραμμή πάλης. Ασφαλές κριτήριο αποτελεί η στάση του καθενός στην αγωνιστική δράση του σωματείου όλο το προηγούμενο διάστημα. Να μετρήσουμε ποιος είναι δίπλα μας και ποιος απέναντί μας.

Παράλληλα χαιρετίζουμε τους συναδέλφους από όλον τον Κλάδο, τους Λιθογράφους, τους Χαρτεργάτες που στάθηκαν δίπλα μας στην περιφρούρηση της απεργίας. Αυτό είναι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και η αλληλεγγύη αποτελεί ισχυρότατο όπλο μας.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα
και ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τον δίκαιο αγώνα μας
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου