Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

... ο Καλοφωλιάς πτώχευσε την "Εξπρές" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Δεν "ακουμπάνε" την προσωπική του περιουσία
Πτωχεύει η «Εξπρές»,
χάνουν οι εργαζόμενοι!

Δεκτή έγινε η αίτηση πτώχευσης της εκδοτικής εταιρείας Καλοφωλιά, που εξέδιδε την εφημερίδα "Εξπρές", μετά από προσφυγή περίπου 40 εργαζομένων της εφημερίδας.

Η εκδίκαση της αίτησης έγινε πριν από 15 μήνες και την περασμένη εβδομάδα εκδόθηκε η απόφαση.

Η αίτηση πτώχευσης έγινε δεκτή αλλά δεν έγιναν αποδεκτές οι αιτήσεις των εργαζομένων να πληρώσουν τα χρέη της εκδοτικής εταιρείας τα φυσικά πρόσωπα και οι άλλες συνδεδεμένες εταιρείες στο συγκρότημα Καλοφωλιά.

Ο όμιλος Καλοφωλιά είχε προλάβει στη διάρκεια του 2014 και έκανε απόσχιση εκδοτικών δραστηριοτήτων παρά το γεγονός ότι υπήρχε προσωρινή διαταγή για μη αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

6 σχόλια:

  1. Σήμανε η ώρα των Εισαγγελέων για την απόσχιση; Ή όχι; Διπλά κερδισμένος ο εκδότης απο τη διαδικασία; Ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 3:09 μ.μ.: ... οι εργαζόμενοι στον Καλοφωλιά οφείλουν να απαιτήσουν από τις Ενώσεις τους να πράξουν ό,τι είναι δυνατόν έστω και τώρα ... φυσικά, ο καταλογισμός των τεράστιων ευθυνών στα προηγούμενα χρόνια για συνδικαλιστές - εργαζόμενους πρέπει να γίνει σύντομα ... ο Καλοφωλιάς "δεν ήταν μόνος του" ...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΥΝΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΝΑΝ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ;

      Διαγραφή
    3. ΩΡΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ;ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ;ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

      Διαγραφή
  2. Να κατατεθούν άμεσα μηνύσεις κατα παντός υπευθύνου. Και να πάρουν θέση επι τέλους τα δ.σ. των Ενώσεων και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμοι ... - είναι ευκαιρία, στις 17/5, στη γενική συνέλευση της ΕΤΗΠΤΑ, να βάλετε όλα αυτά τα θέματα γύρω από τον Καλοφωλιά ... μην την χάσετε ...

      Διαγραφή