Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

... ΕΔΟΕΑΠ - διαγνωστικό κέντρο, το θέμα θεωρείται λήξαν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έληξε το θέμα
με το "Ιατρόπολις" και τον ΕΔΟΕΑΠ
μετά από δυναμική παρέμβαση στο ΔΣ

Ενημερωνόμαστε από το μέλος του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ, Πόπη Χριστοδουλίδου, για το ζήτημα που προέκυψε αιφνιδιαστικά:

Για να είμαστε ξεκάθαροι, από την πρώτη στιγμή, κάναμε επειγόντως δυναμική παρέμβαση για το γεγονός, πως, μεγάλο διαγνωστικό Κέντρο ανακοίνωνε, την Παρασκευή, 15 του μήνα στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ ότι έληξε η σύμβαση και πρέπει να πληρώσουν ως ιδιώτες.

Είμαστε στον ΕΔΟΕΑΠ Δευτέρα, Τρίτη με επιστολή, προφορική παρέμβαση και πίεση. Το θέμα έληξε σήμερα 20 του μήνα, οπότε και το διαγνωστικό κέντρο δέχεται κανονικά τα μέλη του Οργανισμού (οι λεπτομέρειες δεν εξυπηρετούν τον Οργανισμό, αυτή την ώρα). Οι Αγγέλης, Ντελέζος, Χριστοδουλίδου κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και το αποτέλεσμα είναι θετικό για τα μέλη-μετόχους.

Επίσης, τα ομοιοπαθητικά, τα έκοψε, η πλειοψηφία του προηγούμενου ΔΣ, παρά την σθεναρή αντίθετη άποψη, την δική μου και του Αγγέλη, επί προεδρίας Σόμπολου και με πρόταση ταμία Χριστόπουλου - την οποία ψήφισε και ο γ.γ.

Το ξαναφέραμε, σε νεότερο συμβούλιο το θέμα, εγώ και ο Αγγέλης και αρνήθηκε η πλειοψηφία να ΑΛΛΑΞΕΙ την λανθασμένη απόφασή της.

Την περασμένη εβδομάδα, το ξαναέφερε, στο Δ.Σ, η Επιτροπή ΤΥΠ, Σταθάτου, Καρούτζος, Παπαϊωάννου, προτείνοντας να τα επαναφέρουμε.

Το ψηφίσαμε κι εμείς, γιατί είναι πεποίθησή μας πως ήταν λάθος να κοπούν. Και δηλώσαμε ικανοποιημένοι, που ο κ. γ.γ κατάλαβε, πως είχε ψηφίσει λανθασμένα την πρόταση του πρώην ταμία να κοπούν, στο προηγούμενο Δ.Σ.

Και τέλος, η Επιτροπή ΤΥΠ έφερε την πρόταση να προσληφθεί και δεύτερος οφθαλμίατρος - το είχαμε προτείνει, στο προηγούμενο Δ.Σ, εγώ κι ο Αγγέλης και το υποστήριξε και ο κ. Σόμπολος και το απέρριψε η πλειοψηφία - γιατί δεν ήθελαν με τίποτα να κατανοήσουν ότι, ο ΕΔΟΕΑΠ έχει πράγματι ανάγκη από δεύτερο οφθαλμίατρο.

Το ψηφίσαμε, γιατί, τουλάχιστον, για μας τους τρεις, προέχει η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, πάνω και πρώτα από όλα.

Αλλά, ούτε καινούργιο είναι, ούτε έγινε κατόπιν επιφοίτησης…

Αυτά, για να γνωρίζετε, όλοι τι συμβαίνει. Να είστε βέβαιοι και βέβαιες, ότι και μάχες δίνουμε και αντιστεκόμαστε και είμαστε σε εγρήγορση.

Θα επανέλθουμε!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου