Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

... η ΠΟΕΠΤΥΜ ως λοκομοτίβα συνδικαλιστικής "εξυγίανσης" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

e-mail αναγνώστη


Οι απεξαρτημένοι συνδικαλιστές συνιστούν:
"μακριά από στείρα κόμματα και παρατάξεις..."


ΠΟΕΠΤΥΜ
Ανακοίνωση Κοινής Σύσκεψης



Το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΤΥΜ συνήλθε την Πέμπτη 7/5/2015 σε κοινή συνεδρίαση με τα Δ.Σ. των ενώσεων - μελών ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ ΕΠΗΕΘΣΤΕ και το Δ.Σ της ΕΤΗΠΤΑ, με θέμα την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ.

Συζητήθηκαν θέματα του κλάδου και υπήρξε ομόφωνη διαπίστωση ως προς την αναγκαιότητα ενότητας στον συνδικαλιστικό χώρο.

Με αναφορά την βούληση όλου του σώματος της συνεδρίασης, τέθηκαν ουσιαστικές βάσεις, για την εξέλιξη σε πράξη της παραδοχής ότι, μία από τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσει ο κλάδος τα προβλήματα και τις προκλήσεις της επόμενης μέρας, αποτελεί η ενιαία συνδικαλιστική έκφραση των μελών.

Ως αναγκαίες συνιστώσες ισχυρής συνδικαλιστικής παρέμβασης τέθηκαν, η αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη, η απεξάρτηση από στείρες κομματικές και παραταξιακές αντιπαραθέσεις, η ανάγκη της συσπείρωσης των εργαζόμενων στη βάση των κοινών τους συμφερόντων, καθώς και η ανάγκη να γίνουν κοινωνοί οι συνάδελφοι μιας νέας δυναμικής στο συνδικαλιστικό κίνημα, που ξεπερνά το παρελθόν και στοχεύει στην υπεράσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μέσω μια μεγάλης Ομοσπονδίας.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η δρομολόγηση των διαδικασιών, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την συμμετοχή και άλλων ενώσεων, σε αυτό το μεγάλο βήμα της προσπάθειας, για συνδικαλιστική ενοποίηση στον κλάδο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
Σχόλιο "Α" : ... φυσικά κανένα Δ.Σ. δεν υπήρχε από την ΕΤΗΠΤΑ ... ήταν εκεί ο Μυλωνάς με τον Θεοφανίδη με δική τους πρωτοβουλία και κανένας άλλος δεν γνώριζε τίποτα ... στο συμβούλιο της ΕΤΗΠΤΑ είπαν ότι ξέχασαν να ενημερώσουν τους υπόλοιπους συμβούλους !!! ...
--- 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου